alt

Bloom er valgt som dansk partner i Talentor International

Bloom er valgt som dansk partner i Talentor International

Efter et fint besøg fra Blooms kommende samarbejdspartnere i rekrutteringsnetværket Talentor International er kontrakten om et samarbejde mellem Bloom og det eksisterende netværk blevet underskrevet. Allerede fra 1. Oktober er Bloom således Talentors officielle partner i Danmark. Både Sabine Steiner (COO) og Michael Sarsteiner (CEO) fra Talentors østrigske hovedkontor var på besøg på vores kontor i Ballerup d. 9. oktober, hvor vi blev grundigt introduceret til netværket og præsenteret for nye samarbejdspartnere i alle dele af verdenen.

Verdensomspændende netværk på 5 kontinenter og i 31 lande

Talentor er et internationalt netværk af rekrutteringspartnere og ejes af den østrigske rekrutteringsvirksomhed, epunkt. Sabine og Michael har været bærende kræfter i opbygningen af både Talentor og epunkt. Fra første færd kunne vi i Bloom mærke deres passion for at arbejde med alle aspekter af rekruttering og HR. En passion der bl.a. har medvirket til, at Epunkt på bare 18 år er vokset til at blive den absolut største spiller inden for rekruttering på det østrigske marked med hele 212 ansatte.

Talentors partnere, nu deriblandt Bloom, er nøje udvalgt efter forskellige principper, såsom erfaring, kvalitet, branchekendskab og netværk på hjemmemarkedet. Samtidigt indgås der kun samarbejde med en partner i hvert land. Partnerskabet forpligter og det betyder bl.a., at vi fremover skal mødes til konference halvårligt med vores partnerkollegaer, samt deltage i månedlig vidensdeling og sparring.

Som partner i Talentor International får Bloom mulighed for at anbefale vores danske kunder en pålidelig og anerkendt Talentor partner i udlandet. Alt efter i hvor høj grad vores kunder ønsker det, agerer vi bindeled mellem virksomheden og den udenlandske Talentor partner. Partnerskabet går naturligvis begge veje, så vi ser frem til i fremtiden at hjælpe endnu flere udenlandske virksomheder med at etablere sig på det danske marked.

Det nye partnerskab kommer ikke til at have indflydelse på Blooms navn eller logo – det bibeholdes som hidtil. Fremover vil vi dog præsentere os som ”Bloom – part of Talentor.com”.

Møde med Norge og Sverige i slutningen af oktober

Allerede den 24. oktober kommer vores nye nordiske partnere fra Norge og Sverige på besøg i Ballerup. De er begge opsatte på at få udvidet det i forvejen gode norsk/svenske samarbejde til at inkludere Bloom i Danmark.

Du kan læse mere om Talentor International her: https://talentor.com/