alt

2020: Rekrutteringsåret i Bloom

Året 2020 er nu et afsluttet kapitel, og i Bloom ser vi tilbage på et spændende og ikke mindst udfordrende år. Det er ingen hemmelighed, at vi ved covid-19 pandemiens frembrud, som mange andre virksomheder, så en usikker fremtid i møde. Ingen vidste, hvad nedlukningen af det danske samfund, samt de opfodringer og påbud der fulgte med, ville betyde for vores virke. Som rekrutteringspartner er vi drevet af vores kunders fremdrift og mulighed for at ansætte nye dygtige medarbejdere. Vi er sat i verden for netop at finde de medarbejdere, IT-talenter og ledere, der kan bidrage til vækst og succes hos vores kunder. Derfor er det naturligt, at vi bekymrer os ekstra for vores kunders vækstbetingelser under og igennem en pandemi.

Set i retrospekt var de bekymringer unødige, for I året 2020 har vores brede kundegruppe på 34 virksomheder samlet fået løst 85 rekrutteringsopgaver af Bloom. Det bevidner, at vores kunder fortsat ønsker at prioritere nye medarbejdere, og at vi fortsat er deres foretrukne rekrutteringspartner til at løfte opgaven. Samtidig er vores “Bloom kundefamilie” vokset med 14 nye kunder, og det har været en fornøjelse at leve op til deres rekrutteringsforventninger.

Derudover har vi haft vores første cross-border projekt i Talentor regi. I 2019 blev vi udvalgt som den danske partner i det internationale rekrutteringsnetværk Talentor, og i 2020 har vi gennem netværket headhuntet til Geveko Markings i Sydengland. Det var en spændende og succesfuld rekrutteringsproces i samarbejde med vores engelske partner, og vi glæder os til flere cross-border projekter i 2021.

Kort opsummeret har det været det forretningsmæssige gode år, vi netop ikke havde turdet at håbe på, da corona-pandemien viste sit grimme ansigt. Derfor giver vi her et lille indblik i Blooms år 2020.

Januar 2020
I årets første måned bød vi Amanda Volf velkommen i Bloom, og forstærkede dermed vores researcher team med nye kompetencer og stærk faglighed. Vi bød også to nye kunder velkommen i Blooms kundefamilie.

Februar 2020
I februar valgte to nye kunder at vise os deres tillid og vælge os som deres rekrutteringspartner. Heriblandt blev vi kontaktet af internationale Curvature, som vi i løbet af året har rekrutteret en række medarbejdere til. I denne måned løste vi 8 rekrutteringsopgaver, hvor vi bl.a. headhuntede en IT Developer, en projektleder og en IT administrator.

Marts 2020
Trods nedlukningen og hjemsendelser i marts gennemførte vi en del rekrutteringer. Samtidig valgte bitcoin-virksomheden Concordium os som deres rekrutteringspartner, hvor den ene opgave førte til den næste. Det endte med i alt fem rekrutteringer for denne spændende nye kunde, herunder bl.a. både en UI/UX udvikler, en frontend udvikler og en softwareudvikler.

April 2020
I april nåede vi 8 rekrutteringer, trods en usikker corona-tid. Heriblandt løste vi endnu en opgave for vores første kunde Danelec Marine, der har valgt os som partner gennem hele 17 år. Samtidig valgte en ny kunde, Praxis, Bloom som rekrutteringspartner.

Maj 2020
I denne måned løste vi bl.a. lederopgaver for en spændende ny kunde, Mikkelsen Electronics. I løbet af året har vi rekrutteret både en CFO, samt en Supply Chain Manager til denne virksomhed.
I alt har vi headhuntet 20 nye ledere til vores kunder dette år.

Juni 2020
Dette år blev Juni en af de måneder med flest rekrutteringer. Hele 10 rekrutteringsopgaver blev løst, og vi har bl.a. headhuntet en teknisk konsulent, Java udvikler, Fullstack udvikler og PHP udvikler. Derudover valgte Roskilde Universitet Bloom som rekrutteringspartner og i løbet af året har vi rekrutteret tre nye medarbejdere til dem.

Juli 2020
I juli samarbejdede vi med vores Talentor partner Denholm Associates i UK omkring en spændende stilling til Geveko Markings i Sydengland. Det er vores første cross-border projekt, men absolut ikke det sidste. I denne måned introducerede vi samtidig et ny video-banner annonceformat på LinkedIn, som er blevet taget godt imod af både kunder og kandidater.

August 2020
I sommerens sidste måned afsluttede vi 8 rekrutteringsopgaver og to nye kunder viste os tilliden og gav os titlen som deres nye rekrutteringspartner. I denne måned rekrutterede vi bl.a. en app udvikler, en backend developer, en produktionsleder, en IT administrator og en fullstack .Net udvikler.

September 2020
I september havde vi fornøjelsen at byde Jumpstory velkommen som ny i Bloom kundefamilien. I deres søgen efter en fullstack deveolper viste de os tillid til at kunne løfte opgaven. Vi har samlet i 2020 headhuntet omkring 60 IT-specialister fordelt på 29 kunder.

Oktober 2020
I denne måned var Blooms stifter og direktør Sara Juhl en del af juryen da Version2, Ingeniøren og Teknologiens Jobfinder kårede årets IT-talenter. Endnu en gang stort tillykke til de tre vindere og dermed årets IT-udvikler, IT-konsulent og IT-projektleder anno 2020.

November 2020
November bød igen på en travl måned og vi afsluttede hele 10 rekrutteringer.

December 2020
I december voksede Blooms researchteam med endnu et spirende talent, og vi kunne byde velkommen til Minna Ebbesen.
Vi startede desuden partnerskab op med to nye spændende kunder; KnowledgeCotton Apparel og JCD, og vi kunne slutte året af med et resultat på hele 85 rekrutteringer.

Vi takker vores loyale kunder og kandidater for et godt år 2020, og vi glæder os til at fortsætte de gode samarbejder i det nye år.