alt

20 års jubilæum

Vi er utrolig glade og stolte over, at vi kunne markere dagen 1. august for vores 20 års jubilæum.
Gennem to årtier har vi haft fornøjelsen af at matche talentfulde medarbejdere med spændende virksomheder, og det vil vi gerne takke vores fantastiske medarbejdere, kunder, kandidater og samarbejdspartnere for.

Siden 2003 
har vi arbejdet hårdt på at skabe de bedste matches mellem talentfulde kandidater og interessante virksomheder. Vi har været en del af utallige succesfortællinger, og vi har stået sammen, når udfordringer har banket på døren. Alt sammen har givet os motivation til at fortsætte og skabe de succesfulde rekrutteringsprocesser, som både vi og vores kunder stræber efter.

Vores team 
Vores dedikerede team af erfarne konsulenter og researchere har gennem årene arbejdet hånd i hånd med vores kunder og vi har et dybdegående engagement i deres unikke behov. Samtidig har vi stor interesse i vores kandidaters ambitioner for at sikre, at de rigtige færdigheder og kulturer forenes. En kæmpestor tak til vores fantastiske medarbejdere gennem årene for deres store indsats og engagement.

Vi vil gerne takke jer alle 
En stor tak til jer alle i vores netværk for at være en del af vores 20 år lange rejse. Tak for den støtte og tillid I har vist os gennem årene – den har i særdeleshed være med til, at vi står her i dag. Det er en stor fornøjelse at bidrage til vores kandidaters og kunders vækst. Vi ser frem til at fortsætte de gode samarbejder mange år fremover.

De bedste hilsner fra alle os i Bloom