Benedikte Hayes og Kristine Heuser fra Bloom

Rekruttering og headhunting

Vi ser grundighed og menneskelig kontakt som grundpillerne for god rekruttering og headhunting. Ved at lade Bloom stå for at finde dine medarbejdere, kan du være sikker på hurtig, professionel og nærværende rekruttering – og du sparer tiden og arbejdet med at foretage mange interviews, svare ansøgere m.v.

Den bedst egnede medarbejder finder vi både via netværk, emnebank, internet databaser og annoncering. Vi afsøger markedet hurtigt og effektivt, så vi kan præsentere dig for egnede kandidater inden for få uger. Kandidaterne behandler vi godt og anstændigt, og via samtaler og tests lærer vi vedkommende så godt at kende, at vi kan give dig vores skriftlige personvurdering af kandidaten.

Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til seks måneder. Denne sparring sikrer, at medarbejder og virksomhed kommer til at fungere optimalt sammen så hurtigt som muligt. Ligeledes tilbyder vi tre måneders garanti efter ansættelsen.

Effektiv og professionel rekruttering

Hos Bloom tilbydes du effektiv og professionel rekruttering eller headhunting af medarbejdere på alle niveauer. Vi rekrutterer til de fleste brancher, og vi har specielt stor ekspertise i rekruttering af medarbejdere til IT branchen og andre højteknologiske brancher.

    • IT- og højteknologiske profiler
    • Ledere i alle brancher
    • Salgs- og marketingprofiler
    • Økonomi- og administrative profiler

Se eksempler på vore seneste rekrutterings- og headhuntingopgaver: Ledige stillinger.