Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Softwareingeniør til Frontmatec

For vores kunde Frontmatec søger vi en dygtig Softwareingeniør. Vil du være en del af en ekstremt spændende international virksomhed, ønsker du et højt fagligt niveau, og stortrives du med at drive dine egne projekter, så kan det være dig, vi søger.

Du vil blive tilknyttet et team på 6-8 mand, der leverer løsninger til slagteribranchen. Din opgave bliver at tilpasse, konfigurere og udvikle kundens standardsystemer. Programmeringen foregår i C# .Net og SQL. Alt efter hvor du bor, kan du få kontor i Skive eller Stilling. Der er 53 medarbejdere i afdelingen fordelt i Spanien, Tyskland, Danmark og Holland – heraf 25 softwareingeniører.

 

Frontmatec tilbyder

Frontmatec er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du får en stor grad af frihed til at styre egne projekter og en fleksibel hverdag. Uanset hvilket kontor du bliver tilknyttet, er der en lækker frokostordning, gratis sodavand og en frugtordning. Der er gode udviklingsmuligheder, høj faglighed, god stemning, en dynamisk hverdag og stor tillid til den enkelte medarbejder. Sidst men ikke mindst tilbyder Frontmatec en sundhedsforsikring.

 

Dine kvalifikationer

For at få succes i Frontmatec, er det meget vigtigt, at du er selvdreven, initiativrig og fleksibel. Du har minimum 3-5 års erfaring med implementering og udvikling af produktionssoftware – helst fra fødevareindustrien. Du er knivskarp i C# og SQL programmering, er nysgerrig af sind, hvorfor du aldrig går af vejen for en god udfordring. Du har en positiv indstilling, og ved, hvad du vil. Derudover er du ærekær, grundig og behersker dansk samt engelsk i skrift og tale.

 

Har du tidligere arbejdet som håndværker, har en praktisk uddannelse, før du valgte at læse til software- eller diplomingeniør, så er det kun et plus.

Du kan også være uddannet datalog, datamatiker, ingeniør, cand.scient. eller lignende. Vigtigt er det også, at du effektivt kan omsætte en fysisk verden til en softwareverden, og har evnen til at overskue komplekse processer.

 

Frontmatec

Frontmatec er en visionær og globalt førende teknologivirksomhed, der udvikler og tilpasser automatiseringsløsningerne MES, SCADA og PLC til kunder i fødevareindustrien og andre hygiejne-sensitive industrier. Frontmatec er i vækst og samarbejder med nogle af de største aktører i branchen.

 

Du kan læse mere om Frontmatec her: https://www.frontmatec.com/en/front-page

 

Lyder det som noget for dig? Så er det bare med at få sendt dit CV afsted. Al henvendelse skal ske til Bloom It-rekruttering. Du er meget velkommen til at ringe til Anne Sofie Kvisgaard, Bloom, på 27207336 hvis du har spørgsmål.


Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Apply job
image description
Company Frontmatec
Category IT & Teknik
Location Midtjylland
Want to learn more?
image description
Anne Sofie Kvisgaard
  • +45 2720 7336
  • ask@bloom.dk