Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Driftsansvarlig

til hostede kryptografiske løsninger

 

Vores kunde Sepior leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer.

De har nu brug for en erfaren og dygtig specialist, som skal varetage drift og optimering af Sepiors hostede løsninger med det formål at sikre et stabilt og skalerbart driftsmiljø for deres kunder. Med Sepiors vækst vil du på længere sigt skulle opbygge et driftsteam og tage ansvar for dette.

Drift er et nyt forretningsområde for Sepior, og du vil få stor indflydelse på, hvordan vi håndterer dette. Sepior forventer dog ikke, at der fra dag 1 vil være tale om fuld belastning på dette område, så udover ansvaret for den daglige drift over for kunder, ses det gerne, at du også bidrager til DevOps arbejdet og kvalitetssikring i form af testautomatisering samt deciderede softwareudviklingsopgaver. Yderligere har Sepior kunder som selv ønsker at stå for drift; du vil også få ansvaret for at hjælpe dem med dette.

Sepiors arbejde er et resultat af mange års forskning på Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet. Virksomheden er ejet af lokale stiftere samt en stor international fintech-virksomhed.

Deres kerneteknologi er baseret på multiparty computation (MPC) og secret sharing, og de er blandt de bedste i verden inden for udvikling af løsninger baseret på disse teknologier. Som én af ganske få virksomheder i verden arbejder Sepior med den nyeste forskning inden for MPC.

Faglige kvalifikationer

Det er vigtigt, at du har erfaring med driften af hostede software applikationer. Desuden har du erfaring med database- og serveradministration; dette på både Linux og Windows servere. Det vil ligeledes være en stor fordel, hvis du også har haft erfaring med serverovervågning, samt har haft kundekontakt. Af specifikke teknologier kan der nævnes:

●  Forskellige cloud-leverandører (AWS, Azure, GCP)

●  Docker, Terraform, Kubernetes, Hashicorp Vault

●  CircleCI, Github

●  MongoDB, Postgres, MySQL

Såfremt du har erfaring med implementering af driftsprojekter, herunder projektledelse af mindre projekter, samt erfaring med database-optimering er det et ekstra plus.

Vores primære programmeringssprog er Go, men vi bruger også andre sprog, afhængig af hvad opgaven kræver.

Du har formentlig en videregående uddannelse inden for datalogi eller softwareudvikling og har fået mere og mere interesse for erfaring med driftssiden inklusive DevSecOps.

Det vil være en fordel, at du har interesse for sikkerhed, men du behøver ikke være ekspert i kryptografi - sådanne eksperter findes allerede hos Sepior.

 

Du tilbydes

En ansvarsfuld og alsidig stilling med stor betydning for Sepiors kvalitetssikring og vækst. Du får gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, idet jobbet også kan medføre teamledelse på længere sigt.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn og benefits (telefon, internet, fitness og frokostordning). Fri parkering i Navitas, Aarhus.

Sepiors udviklingsafdeling er beliggende i Navitas på Aarhus Havn.

Læs mere på https://sepior.com/

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. Du er velkommen til at kontakte Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Apply job
image description
Company
Category IT & Teknik
Location Midtjylland
Want to learn more?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk