Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Dygtig Cloud DevOps Engineer

til Egmonts spændende migerings rejse...

Bliv en del af Egmonts centrale Platform, Security & Business cloud solution team, hvor du bliver en af de drivende kræfter i deres Cloud-/DevOps-rejse, ikke mindst på CI/CD-området. 

Du vil deltage i en række spændende forretningsprojekter, hvor du i tæt samarbejde med interne udviklingsafdelinger eller eksterne applikationsleverandører tager et aktivt ansvar for etablering af pipeline, CI/CD og automatisering af operations opgaver. Du bliver samtidig nøgleressource i Egmonts rejse med etablering og videreudvikling af deres DevOps toolchain, herunder udbygge deres fundament og metoder for implementering af cloud services til forretningen. 

Egmont er i en spændende udvikling, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS. Samtidig arbejder de med migrering fra on-prem datacentre og transformation til moderne cloud arkitektur. Automatiseringsværktøjer og processer for at optimere den daglige drift og deployment, er et centralt element heri.

 

Kort om Egmont

Egmont er en af de førende mediehuse i norden og de er med til at forme morgendagens medier med award-vindende historiefortælling og digital innovation. Egmont er også en fond, så det er vigtigt for dem at klare sig godt, for at gøre godt. Deres kerneværdier er rummelighed, passion og ambition og Egmonts engagerede medarbejdere arbejder målrettet med deres mission der er at skabe og fortælle historier:

 We bring stories to life.

                                                                

Teamet

Egmont søger en Cloud-/DevOps engineer, der brænder for at understøtte de mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionel service og rådgivning ud til hele koncernen. 

Teamet har det overordnede ansvar for at sikre en løbende udvikling og tilpasning af Egmonts cloud fundament, så deres services konstant understøtter forretningens behov. Udover generel serviceudvikling deltager de i en række spændende forretningsprojekter, hvor de i tæt samarbejde med forretningernes udviklingsafdelinger eller eksterne applikationsleverandører designer, implementerer og drifter cloud løsninger. 

 

Hvem leder Egmont efter

Egmont søger en profil, der er knivskarp på DevOps diciplinen, pipeline udvikling og CI/CD. Deres cloud løsninger er primært bygget eller migreret til AWS eller Azure, men de har også enkelte løsninger i Google cloud. Det er essentielt for dem, at du har en solid erfaring med enterprise-miljøer, gerne små 10 år, og at du har stærke faglige kompetencer på infrastruktur- og cloud teknologi. Du brænder for ny teknologi og transformationen fra traditionel operations og on-prem infrastruktur til et cloud native setup. Det er naturligt for dig at holde dig opdateret på den teknologiske udvikling. 

På et personligt niveau er du positiv og udadvendt. Du er analytisk stærk, metodisk, god til at skabe overblik og struktur over dine arbejdsopgaver. Derudover er du en holdspiller, og du værdsætter at være i et team, hvor sparring, gensidig respekt og tillid er grundstenene til at skabe nye løsninger. I jobbet vil du få en bred kontaktflade, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator, der forstår at skabe relationer. Derudover skal du gerne tale flydende engelsk, og ubetinget flydende dansk.

 

Cloud-/DevOps engineer

Som en del af Platformen, Security & Business cloud solution team, skal du tage en aktiv rolle i implementering og videreudvikling af deres DevOps toolchain samt deltage i konkrete forretningsprojekter. 

 

Krav

Egmont forventer at du er fortrolig med DevOps, CI/CD og har praktisk erfaring med at udvikle pipeline. De forestiller sig at du har faglige kompetencer med hands-on erfaring indenfor følgende områder:

 

  • Multi cloud: Azure og AWS 
  • Cloud service her under container, API interface, microservices, Kubernetes, Managed instance, autoscale, right-sizing af workloads samt cost-optimering
  • DevOps tools herunder Azure DevOps og Terraform med fokus på at optimere den daglige drift
  • Udvikling af release pipelines og automatisering af kodeflows, der understøtter drift og udvikling af cloud løsninger 
  • God til at sikre at implementeringsmetoder er velbeskrevne og forankret

 

Egmont tilbyder mere...

Egmont tilbyder et fantastisk spændende og udviklende job i en stor international virksomhed, hvor IT-løsningerne skal understøtte en rivende digital udvikling. Du vil møde spændende udfordringer i et miljø, hvor du kan videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer. Man deltager ofte på konferencer mm. verden over, for at blive klogere på nye IT-trends.

I Egmont har de stor fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Derfor tilbyder de interne og eksterne udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt. De værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at deres succes kommer gennem en fælles indsats.

Hos Egmont har de et rummeligt og meget fleksibelt arbejdsmiljø med højt til loftet. De har ambitiøse og passionerede medarbejdere man kan sparre med, samt rigtig gode medarbejderforhold som feks. sundhedsikring, pension, 5 ugers ferie plus 5 feriefridage, samt naturligvis masser af interessante medarbejder rabatter mm...

 

Lidt mere info

Egmont er en skandinavisk mediekoncern. Koncernen står bag ugeblade, magasiner, bøger, undervisningsmaterialer, film, tv-programmer, biografer, e-handels-virksomheder, marketing services-bureauer, en tv-station samt digitale spil, spilkonsoller og en lang række digitale medier. Egmont udgiver medier i over 30 lande, har 6.600 medarbejdere og en omsætning på 11,9 mia. DKK i 2018[1].

Egmontkoncernen består af virksomheder som Nordisk FilmTV 2 Norge, Egmont Publishing, forlaget Lindhardt & Ringhof, flere undervisningsforlag, PlayStation Nordic, en portefølje af selskaber inden for hhv. e-commerce, gaming og marketing services samt en række delejede selskaber som Zentropa og den norske forlagsvirksomhed Cappelen Damm AS.

Læs mere om virksomheden her: https://www.egmont.com

 

Vil du være en del af denne fantastiske rejse?

Bloom afholder løbende interviews, så hvis jobbet har interesse, tryk på ”søg jobbet” så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristine Heuser på kh@bloom.dk

 

 

Apply job
image description
Company Egmont, København
Category IT & Teknik
Location StorKøbenhavn
Want to learn more?
image description
Kristine Heuser
  • +45 3168 6141
  • kh@bloom.dk