Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Java-udviklere til softwarehus i vækst

Lessor har brug for flere Java-udviklere der har evner for og lyst til, at levere software i høj kvalitet til tusinder af virksomheder. Deres ekspertise ligger indenfor lønsystemer, HR-systemer og tidsregistreringssystemer.

Med en af markedets mest populære IT-løsninger til løn og HR-området og en ekspansiv vækststrategi, er der travlt i udviklingsafdelingen hos Lessor. Med webbaserede løsninger såsom Danløn og LessorLøn, har Lessor skabt produkter, der er brugervenlige og tilpasset kundens størrelse og kompleksitet. Derfor har de nu brug for dig, der med din faglige ballast, kan bidrage til den fortsatte videreudvikling af løsningerne.

Agilt team med fokus på samarbejde

Som udvikler hos Lessor bliver du en del af et af de erfarne teams, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver, fra vedligeholdelse til udvikling af nye funktioner og løsninger. Der er tale om komplekse systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger – derfor sættes der ekstra høje krav til kodekvaliteten. 

Pga. de høje krav er mantraet også, at man aldrig skal stå alene med sine opgaver og udfordringer. Derfor laver teamet løbende reviews af hinandens arbejde og du vil i perioder kode i samarbejde med dine kolleager – sparring er en helt naturlig del af det daglige arbejde.

Nyudvikling og videreudvikling

Lessor er leverandør, til omkring 70.000 virksomheder i både Danmark og udlandet, og de sørger derfor kontinuerligt for, at deres løsninger bliver tilpasset gældende lovgivning. 

Samtidigt, er der fokus på at optimere funktionaliteten og brugervenligheden. Derfor arbejder dit team, med både videreudvikling og optimering af platformene. Udover deres kontinuerlige fokus på udvidelser og forbedringer på deres eksisterende løsninger, accelererer de på API’er, sikkerhed og automatisering. 

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Lessor har løsninger på en meget bred vifte af teknologier og platforme lige fra Cobol, .NET, App’s, Dynamics NAV og AX, til cutting edge web-technologi, men er dog primært et Java-hus.

Derfor er vi på udkig efter Java-profiler, der arbejder med objektorienteret udvikling og som har god forståelse for softwarestruktur. Som person, er det vigtigt at du har gode kommunikationsevner -  samarbejde og sparring er en del af Lessors DNA. 

Derudover ser vi gerne at du har:

• arbejdet med testdrevet udvikling og skriver test til din kode 

• forståelse for kodestandarder, eksempelvis design patterns 

• erfaring med Linux-servermiljø (bash scripts m.m.) 

• erfaring med server-side Java og applikationsservere; der bruges Tomcat 

• stærk erfaring med relationsdatabaser 

• erfaring med GIT. Continuous Integration (CI/CD) 

Da der bliver arbejdet med Spring, Servlets og Jsp, er det en klar fordel, hvis du har arbejdet med dette. I det daglige bliver der talt både dansk og engelsk, så derfor er det en forudsætning, at du er stærk på begge sprog.

Lessor Group tilbyder dig:

  • En attraktiv og udviklende stilling i et softwarehus i vækst.
  • En virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet, faglig sparring og frirum til at udfolde nye idéer og projekter.
  • Et godt og venligt arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau.
  • Attraktiv løn og pensionsordning.
  • Flotte og nyindrettede lokaler.
  • God kantine.

Om Lessor

Siden 1972 har de specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger omkring 70.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn. Deres europæiske hovedkontor ligger i Allerød, og de er en del af den store amerikanske koncern, Paychex.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist, Robert Steffensen på rks@bloom.dk eller tlf. 53629300.

Apply job
image description
Company Lessor
Category IT & Teknik
Location StorKøbenhavn
Want to learn more?
image description
Robert Krogh Steffensen
  • +45 5362 9300
  • rks@bloom.dk