Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Konsulent til support af LessorLøn

Vil du være en del af et softwarehus i vækst og samtidigt få muligheden for at præge den spændende udvikling? Lessor har brug for en erfaren konsulent med erfaring indenfor support af lønsystemer. Her får du mulighed for at bidrage til den fortsatte vækst som virksomheden oplever netop nu.

Der er travlt hos vores kunde Lessor i Allerød. Med et af markedets stærkeste lønsystemer, LessorLøn, oplever virksomheden en stor efterspørgsel efter deres løsninger. Derfor søger de nu dig, der har viden om løn og erfaring med drift og support af lønsystemer. 

Support, undervisning og rådgivning i LessorLøn 

Du bliver en del af et team med fast base i Allerød, der består af kollegaer med forskellige kompetencer og erfaringsniveauer. Her har du mulighed for at sparre med teamet omkring dine udfordringer og samtidigt videreformidle din egen viden.

Som kundens rådgiver, trækker du på din erfaring indenfor lønområdet. Du sikrer, at LessorLøn, med udgangspunkt i kundens behov, bliver udnyttet optimalt. LessorLøn er et komplekst system, og derfor er det vigtigt, at du kan gøre det svære forståeligt for brugerne af systemet.

Som supportkonsulent og ekspert i LessorLøn og via din løbende dialog med kunderne, vil du have en unik viden om, hvor der er mulighed for at forbedre og optimere systemet. Derfor bidrager du også til nyudvikling, bl.a. via test og dokumentation. 

Dine faglige og personlige kvalifikationer 

Du har erfaring med drift og support af lønsystemer, enten fra den private eller den offentlige sektor. Derudover har du viden om løn og de tilknyttede love, overenskomster osv. I din rolle som konsulent, er det samtidigt vigtigt at du: 

 • Vil være en aktiv del af dit nye team; det er naturligt for dig at bidrage med dine kompetencer og være med til at tage ansvar for de opgaver, der skal løses. 
 • Evner at sætte sig ind i kundernes behov. 
 • Motiveres af samarbejdet med kunderne, og hjælper dem med at få det optimale ud af deres lønsystem. 
 • Er detaljeorienteret, og sætter en ære i at yde service af høj kvalitet. 
 • Har gode analyse- og struktureringsevner. 

Erfaring med Lessor-5/LessorLøn vil være en fordel, men ikke et krav.

Lessor tilbyder dig: 

 

 • En attraktiv stilling i et softwarehus i vækst, hvor du har mulighed for at udvikle dig menneskeligt og fagligt.
 • Mulighed for, på et senere tidspunkt, at indgå helt eller delvist i implementeringsteamet, hvor du vil stå for opsætningen af LessorLøn hos vores kunder. 
 • Et internationalt arbejdsmiljø med et højt professionelt niveau og masser af faglig sparring 
 • Attraktiv løn og pensionsordning  
 • Lækker kantineordning 

Om Lessor 

Lessor er en softwarevirksomhed i rivende udvikling, der siden 1972 har specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger mere end 50.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af deres løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. 

Deres hovedkontor ligger i Allerød og derudover har de kontorer i Vejle og flere steder i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Danmark 160 medarbejdere. 

Læs mere om Lessor her

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Robert Krogh Steffensen på rks@bloom.dk eller telefon 53 62 93 00.  

Apply job
image description
Company Lessor
Category Konsulent
Location StorKøbenhavn
Want to learn more?
image description
Robert Krogh Steffensen
 • +45 5362 9300
 • rks@bloom.dk