IT rekruttering og headhunting

Når du har brug for specialister

IT-rekruttering og headhunting

Headhunting af IT-specialister

I Bloom har vi specialiseret os i IT-rekruttering og headhunting af IT-specialister, ledere og salgsprofiler især inden for IT og teknologi. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering til virksomheder med fokus på IT, teknik og digitalisering, hvor vi gennem tiden har headhuntet mere end 600 profiler til danske og internationale virksomheder med særligt fokus på IT og teknologi. Se alle de profiler vi har headhuntet her.

Mange års erfaring med IT-rekruttering

Vi har mange års erfaring med IT-rekruttering, og det har givet os et dybdegående indblik i de forskellige typer af IT-profiler og deres faglige kompetencer. Vi har stor erfaring med at tale branchens tekniske sprog, som giver os et unikt udgangspunkt for at forstå vores kunders ønsker og behov, og finde det bedst mulige kandidatmatch.

Omfattende netværk af IT-profiler

Vores specialisering i IT-rekruttering og IT-headhunting har givet os et omfattende netværk af IT-ledere og IT-specialister, herunder især IT-softwareudviklere. Vi har bl.a. headhuntet og rekrutteret IT-udviklere med speciale i C#/.NET, Java, PHP og JavaScript mv., og vi er specialiseret i at finde IT-specialister til både frontend, backend og fullstack udvikling.

Fleksibel rekrutteringsproces

Mange kandidater finder vi gennem headhunting i vores omfattende netværk, og vores dedikerede researchteam afsøger IT-markedet grundigt efter de efterspurgte profiler. Alle vores kunder og kandidater bliver behandlet med fuld respekt, og vi har ry for at have en yderst nærværende og fleksibel rekrutteringsproces. Du er med til at skræddersy din virksomheds rekruttering og vi følger dine ønsker og behov i processen.