Vores koncept ved rekruttering af freelancekonsulenter

Freelance koncept

Vores koncept gør det nemmere for dig og din virksomhed at håndtere økonomien og implementeringen af medarbejdere i forbindelse med projektansættelse af freelance konsulenter.

Vi kalder konceptet “Fast Fee” og det går i al sin enkelthed ud på, at vi tager et fast engangsbeløb for at finde den rette freelancer til dig. Den største fordel ved konceptet er, at du undgår at skulle betale et salær til en konsulentvirksomhed måned efter måned. Du og freelanceren aftaler selv de endelige betingelser for samarbejdet, hvad angår honorar, varighed mv. uden forpligtelser over for Bloom. Nemt, gennemsigtigt og effektivt.

Hvis Fast Fee løsningen giver mening for dig, når du skal finde freelance konsulenter, er du velkommen til at kontakte os for at få yderligere information.

Er du freelancer?

Hvis du er på udkik efter nye udfordringer og konsulentopgaver, kan du med fordel registrere dig i vores emnebank med dit CV, specielle kompetencer samt oplysninger om rådighedstidspunkt. Vi kontakter dig, når vi har en relevant opgave – og vi sender aldrig dit CV til virksomheder uden en forudgående samtale og din accept.