Persondataforordning (GDPR)

Hos BLOOM synes vi, at den nye persondataforordning (GDPR) er et fornuftigt initiativ og et vi hilser velkommen.

Vi respekterer dit privatliv både som kunde og kandidat, og ønsker at være åbne omkring de oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og ikke mindst omkring din ret til at have kontrol over dine personlige oplysninger. Derfor har vi opdateret vores Persondatapolitik, så du kan læse om dine nye rettigheder som registreret person hos, og om hvordan du kan gøre brug af dem.

For os er det at behandle personlige oplysninger med fortrolighed og sikkerhed helt naturligt, og derfor har vi bl.a. udarbejdet databehandleraftaler med alle vores samarbejdspartnere, lavet fortegnelser over alt vores data, forbedret vores arbejdsgange og sikret, at vi lever op til kravene i den nye persondataforordning.

Som kunde eller kandidat hos BLOOM kan du derfor være sikker på, at dine personlige oplysninger er godt beskyttet og bliver behandlet med den fornødne respekt.

Klik her for at læse mere om dine rettigheder som kandidat og virksomhed.

Hvis du har spørgsmål i forhold til BLOOM og den nye persondataforordning eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder så kontakt os endelig. Vi glæder os til at hjælpe dig!