Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Recruitment Consultant / Headhunter

 
Tror du på kærlighed ved første blik? Og vidste du allerede før første date, at du havde skudt papegøjen?  
Så er det nok IKKE dig vi leder efter.  
 
Ved du derimod, at du har fundet det rette match, når du har lært daten grundigt at kende, og fået en god indsigt i hans/hendes egenskaber, personlighed, adfærd og mål i livet? Så bør du læse videre....  
 
 
I Bloom tror vi på, at det rette match skabes ved at lære begge parter grundigt at kende. Som en rekrutterings- og headhuntervirksomhed i hastig vækst har vi travlt med at finde de rette matches. Vi stræber konstant efter at finde dygtige specialister og ledere til vores mange spændende kunder, og vi søger derfor en dygtig konsulent med virksomhed/kandidat matchmaking skills.  
 
Det indebærer, at du har naturligt gode evner til at lytte, tale med og forstå mennesker på alle niveauer. For i Bloom er menneskelige relationer af største betydning, og det er en gennemgående faktor i både vores arbejde med kunder og kandidater, men i høj grad også internt i virksomheden.
 
Og hvad indebærer det så at være konsulent i Bloom?  
 
Du får et ansvarsfuldt og selvstændigt job, hvor du varetager rekrutteringsprocesser fra A-Z. Fra kundekontakt og salgsmøder til udarbejdelse af grundig jobprofil, kontakt til kandidater i netværk/jobdatabaser til interviews, kvalificering af kandidater og præsentation af kandidater hos kunden, er det dig, der har ansvaret.  
 
Du vil løbende få overdraget kundeleads gennem Blooms omfattende netværk og aktive markedsføring. Du skal også være indstillet på selv at gennemføre salgsarbejde, og opbygge kunderelationer gennem netværk, møder etc.  
 
Hos os bliver du en del af et unikt team af konsulenter og researchere på vores kontor i Ballerup. Teamet dækker Storkøbenhavn og Sjælland, hvor vores team i Aarhus hjælper vores jyske og fynske kunder. Du kommer især til at arbejde tæt med vores stærke researchteam, der hjælper dig med at finde relevante kandidater. Derudover vil du generelt få tæt sparring og læring af dine kollegaer, både mht. til Blooms værktøjer og rekrutteringsløsninger, men også håndtering af kunder og kandidater samt forståelse af IT og teknologier.
 
Som konsulent i Bloom bliver du i høj grad sparringspartner på rekrutteringsområdet for ledelser i små og mellemstore virksomheder, der primært opererer i IT og teknologibranchen. Vores kunder søger derfor typisk tekniske eller IT relaterede specialister, salgsfolk eller ledere og du vil derfor også få et indgående kendskab til IT branchen og nye teknologier. Samtidig deltager vi regelmæssigt i IT og tekniske messer og netværk, hvor du også har mulighed for at holde dig opdateret på teknologiens udvikling, samt møde både nye kunder og kandidater.  
 
 
Lyder det som noget for dig? Så bør du læse videre og afgøre, om du er et potentielt match til både stillingen og Bloom som virksomhed.
 
Vi mener, at du kunne være et godt match hvis:  
 
  • Du har en længerevarende uddannelse inden for kommunikation, HR, ledelse, IT eller lign., samt har nogle års erfaring med rekruttering/headhunting og/eller salg. 
  • Du har god erfaring med at fastholde kunder og kandidater gennem gode relationer og professionel opgaveløsning.  
  • Du har flair for IT og finder tekniske brancher spændende.  
  • Dine kommunikative evner er i top, og du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.  
 
Kan du sætte hak ved ovenstående? Og arbejder du målrettet og selvstændigt, er vedholdende og kvalitetsbevidst? Har du en høj grad af tolerance samt en meget positiv livsholdning? Så tror vi, at det er lige dig vi leder efter.  
 
 
Vi kan tilbyde dig spændende udfordringer i en ambitiøs vækstvirksomhed, der i både 2017 og 2018 er blevet kåret af Børsen til Gazellevirksomhed. Vi er i alt 13 medarbejdere og har 15 års erfaring i datingmarkedet for virksomheder og kandidater. Vi rekrutterer og headhunter både for start-ups, samt mindre og større virksomheder, og vi har en høj grad af loyalitet fra vores kundekreds. Læse mere om dét og få et generelt indblik i Bloom på www.bloom.dk  
 
Stillingen er til fastansættelse fuldtid snarest muligt med fast gage, bonus- og pensionsordning, samt en ekstra ferieuge. Du har egen bil og får kørselsgodtgørelse efter statens takster.  
 
 
Vi vurderer ansøgninger løbende, og vi ser derfor frem til at modtage din ansøgning samt CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl på sj@bloom.dk eller tlf. 20 86 08 65.  
 

Ansøg job
image description
Virksomhed Bloom
Kategori Konsulent
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk