Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Erfaren konsulent

• Rådgivende salg • Salg til turistindustrien • Indsigt i markedsføring og online-marketing
 
Vi søger en engageret salgskonsulent til C10 MARKETING i Randers, som er et full-service marketingbureau med fokus på turistbranchen. Bureaet er allerede kendte i branchen og anses for eksperter indenfor turist- og oplevelsesindustrien. Nu ønsker man at udvide teamet med en konsulent, der har et udpræget huntergen.   
 
Du vil få en central rolle som konsulent hos C10 MARKETING, og din primære opgave vil være udbygning af den etablerede kundeplatform ved erhvervelse af nye kunder indenfor segmentet turist- og oplevelsesvirksomheder i hele Danmark.  
 
Dine arbejdsopgaver: 
Salgs- og udviklingsarbejde overfor nye kunder 
Projektstyring, kontakt til kunder, kolleger, samarbejdspartnere og leverandører 
Opgaveløsning, strategiske planlægningsopgaver. Online relaterede opgaver fra websites til Adwords og søgeoptimering. Andre printbaserede opgaver  
 
Du har lyst og masser af energi til at gå forrest og være drivkraften, der skaber resultater baseret på et kompetent og stærkt forretningsgrundlag. Et grundlag, der først og fremmest beror på værdifulde kompetencer, som gør kundernes forretninger endnu stærkere, mere attraktive og mere lønsomme.  
 
Du har allerede bevist, at du kan skabe fremragende salgsresultater indenfor branchen. Det er et ultimativt krav, at du har opsøgende salgserfaring og trives med den rolle. Du har en relevant teoretisk uddannelse indenfor afsætning, kommunikation, økonomi, turisme eller marketing. Desuden har du et stort personligt ønske om at gøre en forskel – for både kunder og kolleger. Derfor søger vi en person, som har udstråling, er udadvendt, har et godt humør, er seriøs, let at samarbejde med, imødekommende og frem for alt er initiativrig og har et stort personligt drive. 
 
Du vil blive en del af et topengageret team, hvor man har en stærk teamfølelse, og sparrer meget med hinanden. Der er en åben, arbejdsom, humoristisk og ærlig kultur på bureauet. Der er højt til loftet, og initiativer værdsættes i høj grad. Der tilbydes en attraktiv gagepakke, og uanede muligheder for faglig udvikling indenfor området. 
 
Interesseret?   
Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at høre fra dig snarest muligt.  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeanne Graversen hos Bloom via jg@bloom.dk eller mobil 2510 2335.   
Ansøg job
image description
Virksomhed C10 MARKETING
Kategori Salg/Marketing
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Jeanne Graversen
  • +45 2510 2335
  • jg@bloom.dk