Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Head of Sales & Partnerships

For vores kunde JumpStory søger vi en ”Head of Global Sales & Partnerhips”. JumpStory er af medierne blevet nævnt som ”The NetFlix of Images” og er i den grad i vækst. Er du en ambitiøs, resultatorienteret og erfaren sælger – gerne med en teknisk indsigt, så kan det være dig, vi søger.

Din rolle

Dine primære opgaver bliver at stå for B2B-aftaler og lande nogle af de 1000 potentielle leads, i indland og udland, som JumpStory allerede har i pipeline. Sammen med salgs- og marketingteamet bliver du ansvarlig for at kontakte - og lukke aftaler med førende CMS, web design virksomheder, Image editors og SaaS-platforme. Du bliver sparringspartner til ledelsen, og får en central og betydningsfuld rolle i virksomheden.

 

JumpStory

Er en ekstrem spændende virksomhed, der har fundet en niche i markedet. De har udviklet en søgeplatform af autentiske billeder i høj kvalitet med en række vilde features, der gør det nemt, hurtigt, billigt og sikkert at redigere - og finde, de billeder der profilerer din historie, nyhed eller virksomhed bedst. Virksomheden blev grundlagt i 2018, har kunder i 150+ lande og drives af de to meget erfarende iværksættere Anders Thiim og Jonathan Løw.

 

Der er pt. ansat 12 medarbejdere på kontoret i Højbjerg, der emmer af kreativitet, liv og god stemning. Men undtagelse af kontorhunden Esther – der taler hundelingo, er det primære sprog i virksomheden engelsk, da flere af medarbejderne er udenlandske.

 

Dine kvalifikationer

Vi søger dig der har minimum 3-5 års salgserfaring – helst inden for B2B og helst med erfaring fra branchen. Du har leveret synlige resultater, og gjort en stor forskel i dine tidligere jobs. Som person er du selvkørende, har situationsfornemmelse, nysgerrig af natur og du ved, hvorfor du har én mund og to ører. Du hviler i dig selv – ved hvad du kan, og du lader dig ikke slå ud. Et højt drive er klart at foretrække, du er omstillingsparat og er motiveret af at skabe resultater. Det er et krav, at du er flydende i engelsk både på skrift og i tale. Måske kommer du fra en stilling som key account manager eller lignende. 

 

Du tilbydes

En enestående chance for at være med til at udvikle og ekspandere JumpStory. For den rigtige medarbejder er der, på sigt, mulighed for at få personaleansvar og partnerskab. Du bliver en del af et yderst ambitiøst team, der vil revolutionere og ruske op i branchen. Du tilbydes en god løn, bonusordning, frokostordning og stor fleksibilitet.  Der er en høj grad af tillid til medarbejderne og stor frihed til at løse opgaverne, som du løser dem bedst.

 

Du kan læse mere om JumpStory her: https://jumpstory.com/

 

Er du nysgerrig på at høre mere, så kontakt gerne Anne Sofie Kvisgaard, Bloom på tlf.: 27207336 eller på ask@bloom.dk for at høre mere. Ellers er det bare med at få sendt din ansøgning og dit CV. Vi indkalder løbende til samtale, da vi ønsker ansættelse snarest.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed JumpStory
Kategori Salg/Marketing
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Anne Sofie Kvisgaard
  • +45 2720 7336
  • ask@bloom.dk