Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

IT Recruitment Consultant

Er du drevet af at finde det rette match mellem spændende virksomheder og eftertragtede kandidater?

 

Bloom er en rekrutterings- og headhuntervirksomhed i hastig vækst, og vi har travlt med at finde de rette matches til vores kunder. Vi beskæftiger os primært med IT-rekruttering, da størstedelen af vores kunder beskæftiger sig direkte eller indirekte med IT og teknologi. Derfor søger vi en IT Recruitment Consultant, der kan hjælpe med at finde og tiltrække de i tiden eftertragtede IT-specialister, -ledere og -salgsfolk.

Jobbet som IT Recruitment Consultant kræver, at du er nysgerrig og synes at IT-teknologier i kombination med headhunting/rekruttering er superspændende. Du har lyst til at få et dybdegående kendskab til IT-branchen og lære nye teknologier, samt fagsprog at kende. Endvidere har du naturligt gode evner til at lytte, tale med og forstå mennesker på alle niveauer. For i Bloom er menneskelige relationer af største betydning, og det er en gennemgående faktor i både vores arbejde med kunder og kandidater, men i høj grad også internt i virksomheden.
 

Og hvad indebærer det at være konsulent i Bloom?

Du får et ansvarsfuldt og selvstændigt job, hvor du varetager rekrutteringsprocesser fra A-Z. Fra kundekontakt og salgsmøder til udarbejdelse af grundig jobprofil, kontakt til kandidater i netværk/jobdatabaser til interviews, kvalificering af kandidater og præsentation af kandidater hos kunden, er det dig, der har ansvaret.

Du vil løbende få overdraget kundeleads gennem Blooms omfattende netværk og aktive markedsføring. Du skal også være indstillet på selv at gennemføre salgsarbejde, og opbygge kunderelationer gennem netværk, møder etc.

Hos os bliver du en del af et unikt team af konsulenter og researchere på vores kontor i Ballerup. Teamet dækker Storkøbenhavn og Sjælland, hvor vores team i Aarhus hjælper vores jyske og fynske kunder. Du kommer især til at arbejde tæt med vores stærke research specialist team, der hjælper dig med at finde relevante kandidater. Derudover vil du generelt få tæt sparring og læring af dine kollegaer, både mht. til Blooms værktøjer og rekrutteringsløsninger, men også ved håndtering af kunder og kandidater samt forståelse af IT og teknologier.

Du kan se frem til at blive sparringspartner på rekrutteringsområdet for ledelser i små og mellemstore virksomheder, der primært opererer i IT- og teknologibranchen.
 

Lyder det som noget for dig? Så læs gerne videre...
 

Vi tror på, at du kunne være et godt match hvis:

  • Du har en længerevarende uddannelse samt har nogle års erfaring med rekruttering/headhunting og/eller salg.
  • Du har god erfaring med at fastholde kunder og kandidater gennem gode relationer og professionel opgaveløsning.
  • Du har interesse for IT og finder tekniske brancher spændende.
  • Dine kommunikative evner er i top, og du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Kan du sætte hak ved ovenstående? Og arbejder du målrettet og selvstændigt, er vedholdende og kvalitetsbevidst? Har du en meget positiv livsholdning? Så tror vi, at det er lige dig, vi leder efter.

 

Vi kan tilbyde dig

Spændende udfordringer i en solid og ambitiøs vækstvirksomhed, som siden 2003 har langvarige samarbejder med vores kunder. Vi fejrer vores successer med frokoster og sociale arrangementer, og har et godt sammenhold. Vores teams i Ballerup og Aarhus rekrutterer og headhunter i hele landet både for start-ups, samt mindre og større virksomheder. Bloom er siden 2019 den danske partner i Talentor International, et netværk af Executive Search firmaer i 33 lande. Få et indblik i Bloom på bloom.dk.

Stillingen er til fastansættelse fuldtid snarest muligt med fast gage, attraktiv bonusordning uden loft, pensionsordning, sundhedsforsikring samt en ekstra ferieuge. Desuden får du stor fleksibilitet i arbejdstiderne og mulighed for at arbejde hjemme,, når det passer godt med dine opgaver.
Du har egen bil og får kørselsgodtgørelse efter statens takster.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og ser derfor frem til at modtage din ansøgning samt CV snarest muligt via 'Ansøg job' knappen øverst.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl på sj@bloom.dk eller tlf. 20 86 08 65.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Bloom
Kategori Konsulent
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk