Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Teknisk stærk IT projektleder til Nordens største.....

Nordens største virksomhed indenfor innovative selvbetjente betalingsløsninger søger en dygtig og teknisk tung IT projektleder til yderligere vækst - Vil du med på rejsen?

 

Vores kunde Logos Payment Solutions i Nærum har rygende travlt og derfor søger de endnu en teknisk projektleder til deres software udviklingsteam.

Logos udvikler kundespecifikke løsninger til selvbetjente betalingsterminaler med tilhørende mobile apps mv. De er blandt branchens førende i Norden på parkeringsbetaling, betaling til broer, færger, forlystelser, vaskerisystemer m.m. samt har de søsterselskabet NPS i Odense som udvikler betalingsløsninger til tankstationer og vaskehaller.

Logos oplever stor efterspørgsel på virksomhedens støt voksende produktportefølje. Virksomheden har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Som IT projektleder for Logos´ udviklingsteams, vil du være ansvarlig for at drive interne projekter og sørge for alle udviklingsopgaver kører som de skal. Du vil også drive udviklingsprojekter for kunder og dermed have en del kundekontakt. 

Dette giver en hverdag hvor du skal: 

 

  • Koordinere med udviklere, kunder og leverandører
  • Prioritere ressourcer og opgaver sammen med de øvrige projektledere
  • Motivere og lede projektdeltagere dagligt (primært udviklere/ ingeniører)
  • Planlægge nye projekter på basis af erfaringer og fremsyn

Sidst men ikke mindst, vil du løbende lave forbedring af processer og input til disse. Du refererer til udviklingschefen og bliver en del af et team på i alt fem projektledere -  og har dermed super mulighed for sparring med dine kolleger.
 

Din baggrund:  motivation, stolthed og teknisk tyngde

Til denne stilling er den tekniske kunnen og forståelse det vigtigste - dvs. du har gerne en IT bagggrund i form af både uddannelse og erfaring. Det forventes dernæst at du har en solid projektledererfaring, minimum tre år. Din projektleder værktøjskasse er i orden, og du har din projektlederuddannelse eller certificeringer på plads. Du kunne eksempelvis være en udadvendt og struktureret udvikler der er gået over i projektledelse...

Du er selvkørende og systematisk og er vant til at håndtere mange projekter samtidigt. Desuden er du vant til og er god til at håndtere kunderelationer, og i det hele taget mange stakeholders, både internt og eksternt.

Din motivation og stolthed er at tage ejerskab og drive dine projekter fremad. Du ser muligheder, er en problemløser, og du har en positiv ’can-do’ tilgang til tingene. Denne empatiske og engagerede tilgang gør, at du også har gode evner for at motivere og inspirere andre – og synes det er sjovt. Flydende dansk er desuden et krav til denne stilling. 

 

Mere om Logos og hvad de kan tilbyde dig 

Du vil sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. Strukturen er flad og ofte er det "det bedste argument", der vinder.  

Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, kantineordning, 6 ugers ferie mm. Hos Logos elsker de leg, sparring og den gode hold-ånd. De afholder derfor både Go-Cart og bowlingaftener, har en løbeklub mm. De holder til i store, lyse lokaler i Nærum, lige ved Nærum station og motorvejsbus - og der er parkering lige ude foran døren.  

Logos har i alt ca. 140 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +35 år. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion.

Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Virksomheden har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt fællesskab, samarbejde og sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner.  

Læs mere om Logos på: https://www.logos.dk

 

Søg stillingen 

Bloom varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Logos. Søg stillingen hurtigst muligt ved at trykke "Ansøg job". For yderligere information. Der afholdes løbende interviews.

Ansøg job
image description
Virksomhed Logos
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Kristine Heuser
  • +45 3168 6141
  • kh@bloom.dk