Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Skarp Business Development Manager

til fremadstormende Budbee med de nok mest forbrugervenlige og bæredygtige leveringsløsninger i Nordeuropa

 

Til vores kunde Budbee sørger vi en resultatorienteret Business Development Manager til både at tage sig af forretningsudviklingen hos danske eksisterende kunder - primært store e-business retail virksomheder - samt får nye kunder om bord på Budbees exceptionelt forbrugervenlige og grønne leveringskoncept. Budbee har allerede store referencekunder i Danmark, hvilket du får glæde af i dit salgsarbejde.

I tæt samarbejde med den danske Sales Director er du med til at analysere markedet og bidrager med idéudvikling. Desuden er du i dialog med de eksisterende og potentielle kunder omkring deres behov og finder den rette leveringsløsning ud fra de muligheder både softwareløsningen og Budbees leveranceorganisation har mulighed for at tilbyde. Og du varetager naturligvis salgsprocessen fra A-Z.

Du vil også få gode muligheder for at sparre med kollegaer i både Sverige, Finland og Holland - og naturligvis med dine danske kollegaer.
 

Som person har du

 • Et højt drive, entreprenørånd og masser af positiv energi
 • Nogle års erfaring og succes med B2B løsningssalg, gerne med software- eller leveranceløsninger
 • Gode samarbejds- og kommunikative evner, og er flydende i dansk og engelsk 
 • Formår at skabe stærke relationer med både eksterne kunder, partnere og internt
 • God forretningsforståelse inden for retail/e-commerce og teknisk flair
 • Evner at finde alternative løsninger og muligheder
 • Uddannelse på bachelor niveau eller lign.
   

Budbee tilbyder dig

Du bliver en del af en målrettet og innovativ international virksomhed med spændende udviklingsmuligheder i en stærkt voksende organisation. Med din succes som Business Development Manager vil du få nye faglige og personlige udfordringer både her i Danmark - og i udlandet, hvis det kunne friste dig. 

Din lønpakke vil bestå af både en fast og variabel del. Det meste af kundekontakten foregår på mail eller telefon, og du kører i egen bil på relativt få kundebesøg.


Om Budbee

Hos Budbee hjælper de siden 2016 med at e-handel vokser på en bæredygtig vis ved at levere direkte til hjemmet om aftenen - og de sørger for meget forbrugervenlig leveranceinformation. De tilbyder deres banebrydende leveringskoncept til især e-commerce virksomheder og har vundet store markedsandele især i Sverige og FInland. Budbee opererer både i Sverige, Finland, Holland og Danmark med leveringstjenester til +25 mio. husstande årligt - og de udvider fortsat forretningen til nye markeder.

I Danmark har Budbee kontor i Hellerup og er i dag ca. 15 medarbejdere.

Se mere om Budbee på https://budbee.com/dk.

 

Interesseret?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt - blot klik på 'Ansøg job' og upload dine dokumenter. Vi indkalder løbende til jobsamtaler.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Sara Juhl på telefon 2086 0865 eller sj@bloom.dk

 

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Budbee
Kategori Salg/Marketing
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
 • +45 2086 0865
 • sj@bloom.dk