Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Senior Test Automation Engineer

til fremadstormende health-tech virksomhed

 

Har du med din ambitiøse tilgang samt solide automatiserings – og testerfaring lyst til at være fanebærer og praktisk udøver inden for kvalitetssikring og automatisering af avancerede medicinalløsninger og online apotek services?

 

Så læs videre her om dette ansvarsfulde job, hvor du er med til at virkeliggøre visionen om at hjælpe syge medborgere til en nemmere hverdag…

 

Hos vores kunde Apoteka er test, automatisering og kvalitetssikring af afgørende betydning. De har stor succes med en af verdens første ’born digital’ apoteksplatforme med snart 500.000 brugere i Danmark. Deres digitale platform og kliniske algoritmer gør det muligt at undgå mange medicineringsfejl, der har både menneskelige og økonomiske konsekvenser. Apoteka har sammen med deres primære kunde www.apopro.dk vundet adskillige priser, bl.a. blev de i maj 2019 kåret af FDIH som Bedste nye e-commerce virksomhed og både i 2019 og 2020 har de vundet priser som bedste e-handler fra Pricerunner.
 

Om jobbet

Du får en central rolle i R&D teamet og refererer direkte til virksomhedens CTO. Hos Apoteka er softwareudvikling baseret på Test Driven Development principperne. Dette betyder, at du har ansvar for og tager ejerskab af:
 

  • Beskrivelse af testkrav/stories fra forretningens ønske til nye features eller optimeringer
  • Tidsestimering i forhold til andre projekter – og vurdering af hvad er vigtigst
  • Implementering af testcases og sørge for højest mulig grad af automatisering
  • UX/UI problematikker – også via manuelle tests og korrekturlæsning
  • Afsluttende kvalitetssikring i drift
  • Kommunikation til kollegaer om brug af nye features


Kort sagt styrer du slagets gang fra godkendelse af projekt til UAT!

Du har overblikket over de mange funktioner og kompleksiteter og har ansvar for løbende at optimere kvalitetssikringsprocesser, så de matcher forretningens behov og skalering af portalens kundeflow.

Du kommer til at samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer hos Apoteka – både softwareudviklere, supportere, farmaceuter, product owners, marketingspecialister og ledelse.

 

Hvad forventer vi af dig?

Du er ambitiøs og fremsynet, og har en stor ansvars- og kvalitetsfølelse for softwareplatforme og innovative løsninger. Gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper er et must.

Du har mindst 5-10 års erfaring i lignende stilling og i virksomheder med højt tempo. Du har en teknisk/IT-uddannelse bag dig og har erfaring med Selenium til automatisering på tværs af platforme og browsere. Løsningen er baseret på .Net MVC, Umbraco og et væld af andre teknologier samt integrationer til 3. parts løsninger.

Vi er sikre på, at du har god flair for brugervenlighed. Og du evner naturligvis at forestille dig situationer, hvor alt kan gå galt. Sidst men ikke mindst er nøgleordene struktur og detaljesans – og pragmatisme.

Du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.
 

Hvad tilbyder Apoteka?

Du vil opleve en flad organisation med hurtige beslutninger i en venlig og humoristisk atmosfære. Du får mulighed for at vokse med virksomheden, og det vil være naturligt at du på sigt vil stå i spidsen for kvalitetsafdelingen. 

Virksomheden er i konstant vækst og har nu +40 medarbejdere i gode lokaler i Greve, lidt syd for København og tæt på motorvejens afkørsel 28. Desuden har deres marketing team et par dage om ugen til huse i Nordhavn, København – dog vil du primært arbejde i HQ i Greve.
 

Se flere oplysninger på apoteka.dk.

 

Interesseret?

I Bloom vurderer vi ansøgninger løbende, og derfor opfordres du til at sende din ansøgning og CV asap via ’Ansøg Job’ knappen ovenfor.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom på sj@bloom.dk eller +45 2086 0865.

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Apoteka
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk