Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Softwaretester

Til vores kunde Cryptomathic søger vi en dygtig softwaretester med solide tekniske kompetencer.

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere deres sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).  

​Som tester vil du komme til at arbejde sammen med dygtige kolleger fra forskellige udviklingsteams. Fra starten vil du arbejde i et bestemt projekt, men over tid vil du komme til at opsætte og køre tests for mange forskellige projekter. Arbejdet omfatter således opsætning af testmiljøer.

Cryptomathic er i gang med en proces, hvor testplaner og testspecifikationer i tekstdokumenter og Jira migreres til TestRail. Du bliver en vigtig spiller i omlægningen, bl.a. ved at deltage i migreringsarbejdet og udviklingen af gode og veldokumenterede processer for brug af TestRail.

 

Kvalifikationer 

Du har en relevant IT-uddannelse på bachelor niveau, kan være datamatiker og har meget gerne uddannelse eller certificering indenfor softwaretest.

Vi forventer at du har godt kendskab til testarbejde fra tidligere job, og at du har flair for teknik og er god til at sætte dig ind i nye ting.

Du har solid erfaring med at afvikle manuelle tests. Erfaring med både Windows og Linux er en fordel.

Vi ser også gerne at du har kendskab til databaser, f.eks. Oracle eller MS SQL.

Som person er du omhyggelig i dit arbejde og har mod på at lære nyt og sætte dig ind i komplekse systemer. Du er udadvendt af natur, god til at samarbejde og trives med at have en bred kontaktflade.

Engelsk og dansk taler og skriver du flydende, og det falder dig naturligt både at læse og skrive dokumentation af teknisk karakter.

​​

Du tilbydes 

En spændende stilling i en innovativ virksomhed med meget kompetente kolleger, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling og sparring. 

​Lønpakken indeholder både pensionsordning og sundhedsforsikring samt fri parkering i Aarhus midtby. Desuden har de mange sociale arrangementer via deres personaleforening. 

Om Cryptomathic

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 50 medarbejdere i Aarhus, hvoraf 40 er softwareudviklere, og ca. 70 medarbejdere i alt inklusive deres salgskontorer i UK, USA og Tyskland. 

​Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamenbeviser snarest muligt. 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed
Kategori IT & Teknik
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk