Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Digital Marketing Manager

Nyoprettet stilling hos DGI med ledelse af spændende digitale marketing projekter

 

Til vores kunde DGI søger vi en erfaren og dygtig Digital Marketing Manager til at udvikle og drive DGI's digitale marketingstrategi, herunder lede det digitale marketing team og sikre velfungerende retningslinjer. 

DGI er en idrætsorganisation med mere end 1,6 mio. idrætsaktive. DGI arbejder målrettet med at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Det gør DGI, fordi de tror på glæden ved idræt og på styrken i fællesskabet. DGI hjælper mere end 6.300 foreninger og tæt på 100.000 frivillige ledere, trænere og instruktører med at gøre en forskel for samfundet, for idrætten og for den enkelte. Hos DGI er det deres primære opgave at få flere aktive idrætsudøvere, flere medlemmer og flere frivillige i foreningerne.

DGI ønsker at hjælpe det danske foreningsliv med digitale marketing løsninger og de har masser af spændende projekter både på kort og lang sigt. 

Digital Marketing er en del af en stor Medier og Marketing afdeling. Du bliver som Digital Marketing Manager ansvarlig for et team på 8-9 digitale specialister, projektledere og it-udviklere. Dagligt vil du agere som sparringspartner for teamet samt følge processerne i de digitale projekters livscyklus.

Du vil endvidere være primus motor på videreudvikling af DGI's digitale dialogindsatser - herunder e-mail marketing samt markedsføring på tværs af de digitale kanaler. Et fokus er ligeledes udvikling af nye og eksisterende platforme, dgi.dk, bevaegdigforlivet.dk, app understøttelse m.fl.

Dit team vil derudover skulle forsyne Medier og Marketing afdelingen med relevante indsigter og sparring omkring flows, brugerrejser og optimeringsmuligheder. Tilmed har teamet til opgave at fremme uddannelse, rådgivning og vidensdeling på tværs af DGI organisationen om optimal brug af digitale medier. 

Du deltager i relevante netværksdage med henblik på kompetenceudvikling, idéudvikling og -udveksling. 

Hvem er du? 

Du har enten en kommerciel uddannelse, er cand.it eller lignende og har en del års erfaring indenfor digital marketing, gerne fra bureau. 

Som person har du stor viden omkring digitale systemer og projektledelse, samt har gerne gode erfaringer med at lede et team. Du er god til at forstå komplekse sammenhænge i digitale marketing projekter samt er vant til håndtere mange aktører og interessenter internt som eksternt. Du har erfaring med og forstår værdien af at sikre et tæt samarbejde med en intern IT afdeling og andre aktører i digitale udviklingsprojekter.

Du har fingeren på pulsen omkring nye trends indenfor de digitale medier. 

Det er ligeledes vigtigt, at du har gennemslagskraft og har tro på egne beslutninger, samt at du naturligt skaber gode relationer. Du er en positiv person, som møder dine kollegaer i øjenhøjde, og du trækker gerne i arbejdstøjet, som projektleder af udvalgte digitale projekter. 

DGI tilbyder

Spændende faglige og personlige udfordringer i en nyoprettet stilling, hvor du får rig mulighed for at præge og få indflydelse på dit fagområde Digital Marketing hos DGI. 

Her får du tilbudt løbende videreuddannelse og opkvalificering indenfor relevante områder. Et uformelt arbejdsmiljø præget af dygtige, kvalitetsbevidste kollegaer i afdelingen Medier og Markering bestående af 30 kollegaer.

Hos DGI er der velordnede forhold, tid til fælles motion i arbejdstiden hver onsdag, firmafodboldhold, CS:GO team og mange andre sociale arrangementer på tværs af organisationen.

Dagligt arbejdssted er DGI's landskontor beliggende i naturskønne omgivelser i Vingsted ved Vejle. 

Du refererer til DGI’s Medier og Marketingchef. Det er en fuldtidsstilling, hvor du også skal være indstillet på, at noget af arbejdstiden kan falde om aftenen og i weekenden.

 

 

Bloom varetager rekrutteringsprocessen for DGI. Vi afholder løbende interviews, så søg gerne stillingen i dag ved at trykke "Søg job" - du uploader blot din ansøgning og dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed
Kategori Salg/Marketing
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk