Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Servicekonsulent Lessor-PM

Har du erfaring indenfor lønområdet? Ønsker du et anderledes job, hvor du hjælper Lessors kunder med spørgsmål og udfordringer?

Som Servicekonsulent hos Lessor, får du mulighed for, at bringe dine lønkompetencer i spil, samtidigt med at du får en bred kontaktflade og en afvekslende hverdag. 

Der er travlt hos vores kunde Lessor A/S i Allerød. Med et af markedets stærkeste systemer til administration af løn, oplever virksomheden en stor efterspørgsel efter deres løsninger. Derfor søger vi nu en Servicekonsulent der skal rådgive kunderne i deres daglige brug af lønsystemet Lessor-PM.  

Rådgivning og support i brugen af Lessor-PM 

Din primære opgave som Servicekonsulent, vil være at supportere og rådgive eksisterende kunder i brugen af Lessor-PM. Din daglige kommunikation med kunderne bliver primært på telefonen men også via partnersupportforum og e-mail. Det er din opgave at sikre, at de får det mest optimale ud af deres investering.

Du vil få en afvekslende hverdag, hvor dine opgaver spænder fra at supportere og rådgive kunderne i deres daglige arbejde med Lessor-PM, til at dykke ned i mere komplicerede tekniske udfordringer. Dit arbejde foregår primært på kontoret i Allerød, kombineret med enkeltdage ude hos kunderne, hvis opgaven kræver det.

Dit daglige arbejde med produktet og de input du får fra kunderne, giver dig en unik viden, og derfor vil dine input bidrage til nyudvikling af Lessors produkter bl.a. via test og dokumentation.  

Team med sparring og vidensdeling 

Udover at bringe din egen viden i spil indenfor løn, skal du også trække på dine kollegaers kompetencer i afdelingen eller andre steder i huset. Det er derfor vigtigt, at du finder det spændende, at gå i dybden med tekniske udfordringer. Samtidig er du i stand til, at videreformidle din viden i et let forståeligt sprog. Du trives med et tæt samarbejde med dine kollegaer; Sparring og vidensdeling er en vigtig del af Lessors DNA, og derfor vil der være rig mulighed for udvikling og faglig udfordring.  

Dine faglige og personlige kvalifikationer  

Udover en solid erfaring med lønadministration/payroll, er det vigtigt at du har flair for IT og IT-systemer; her er du nysgerrig og løsningsorienteret og har været vant til selv, at prøve at løse IT-mæssige udfordringer. Da omdrejningspunktet for dit daglige arbejde er Lessor-PM, er det vigtigt, at du har erfaring med at arbejde i netop dette system.

Derudover, er det vigtigt at du: 

 • Vil være en aktiv del af dit nye team; det er naturligt for dig at bidrage med dine kompetencer og være med til at tage ansvar for de opgaver, der skal løses.  
 • Er en dygtig kommunikator, der kan videreformidle sin viden i et let forståeligt sprog.  
 • Ser det som en spændende opgave at dykke ned i tekniske udfordringer og søger hjælp når det kræves.  
 • Motiveres af at hjælpe kunderne og sikre at de får det bedst mulige ud af løsningen 

Lessor A/S tilbyder dig:

 

 • Fast base i nye og velindrettede kontorlokaler i Allerød 
 • En attraktiv stilling i et softwarehus i vækst, hvor du har mulighed for at udvikle dig menneskeligt og fagligt.  
 • Et internationalt arbejdsmiljø med et højt professionelt niveau og masser af faglig sparring  
 • Attraktiv løn og pensionsordning  
 • Lækker kantineordning  

Om Lessor A/S  

 Lessor A/S er en softwarevirksomhed i rivende udvikling, der siden 1972 har specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger mere end 50.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn.  

Markederne ændrer sig markant, og Lessor A/S står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af deres løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder.  

Deres hovedkontor ligger i Allerød og derudover har de kontorer i Vejle og Ratingen i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben 130 medarbejdere. Læs mere om Lessor her.  

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Robert Krogh Steffensen på rks@bloom.dk eller telefon 53 62 93 00.  

Ansøg job
image description
Virksomhed Lessor
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Robert Krogh Steffensen
 • +45 5362 9300
 • rks@bloom.dk