Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Alsidig .NET-udvikler til Nordens førende investeringsbank

Trives du bedst, når du er med til at skabe komplekse og holdbare systemløsninger i et kundedrevet arbejdsmiljø? Arbejder du bedst med frihed under ansvar, og vil du have mulighed for at sætte dit præg på udviklingen?

Carnegie er Nordens førende investeringsbank og deres forretningsfilosofi er enkel; de leverer rådgivning, der er kendetegnet ved transparens, professionalisme og integritet. Samtidigt, anser de deres medarbejderes kompetencer, for deres vigtigste produkt. Deres danske IT-afdeling udvider, og derfor søger Bloom nu en alsidig softwareudvikler der kan være med til at understøtte og videreudvikle forretningen.

Bred kontaktflade, medindflydelse og teamwork

Som softwareudvikler hos Carnegie kommer du, i samarbejde med dine kollegaer, til at have ansvaret for at understøtte forretningen. Dette gør I ved hjælp af solide IT-løsninger i de valgte teknologier. Der er tale om udviklingsopgaver, der er fordelt på lige dele nyudvikling og vedligeholdelse.

IT-afdelingen består inklusiv dig af i alt 7 medarbejdere, hvoraf de 4 er udviklere. Desuden har din nye chef mange års erfaring fra Carnegie og deltager selv aktivt i afdelingens projekter, når det kræves. Carnegie er kendt for at være en innovativ og agil investeringsbank. Dette skinner også igennem indenfor IT-området, hvor der bliver lyttet til nye ideer og projekter. Derfor kommer du til at have en bred kontaktflade med hele organisationen samtidigt med, at der bliver lyttet til dine egne indspark til forbedringer.

Alle projekter og opgaver foregår i tæt teamwork i et udviklingsmiljø, hvor man udnytter hinandens kompetencer og erfaring bedst muligt. Udviklingsteamet har stor viden omkring Carnegies forretning, og derfor skal du forvente en stejl indlæringskurve.

Forretningsorienteret holdspiller med alsidig erfaring

Det er først og fremmest vigtigt, at du har en stærk passion og stor nysgerrighed omkring dit fagområde: du stiller store krav til dig selv, når det handler om kvaliteten i dine systemløsninger.

Du har en relevant akademisk baggrund som fx datalog, ingeniør eller datamatiker, kombineret med minimum nogle års erhvervserfaring – og så er det et stort plus, hvis du har arbejdet indenfor den finansielle sektor.

Da dine opgaver kommer til at favne bredt, er det vigtigt at du er alsidigt funderet, med kompetencer indenfor både frontend og backend.

Derfor skal du som udgangspunkt have erfaring med:

  • Webudvikling: .Net/C# og Javascript/Typescript
  • Frameworks - Angular, MVC og evt. Powershell
  • Gerne erfaring med MS Internet Informations Server (IIS)

Derudover er det et stort plus, hvis du har erfaring med databaser:

  • Databaseprogrammering, primært MS SQL-server, men også kendskab til Oracle
  • Microsoft SQL Server inkl. Reporting Services

Da du får en bred kontaktflade i hele organisationen er det vigtigt, at du besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner. Sidst, men ikke mindst kan du formulere dig flydende på dansk i skrift og tale samtidigt med, at du har gode engelskkundskaber.

Carnegie som arbejdsplads

Carnegie er en udviklende og attraktiv arbejdsplads med gode vilkår, samt en lang række personalegoder. Her kan blandt andet nævnes en kantineordning, der i 2017 blev kåret til Danmarks bedste.

Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af hurtige arbejdsgange med stort ansvar og frihed. Carnegie ligger i flotte velindrettede lokaler, der tidligere har tilhørt B&W, cirka 2 minutters gang fra Christianshavns Metro. Her arbejder der til dagligt 105 medarbejdere.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Robert Krogh Steffensen på rks@bloom.dk eller telefon 53 62 93 00.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Carnegie Investment Bank
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Robert Krogh Steffensen
  • +45 5362 9300
  • rks@bloom.dk