Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Struktureret Projektkoordinator

til varetagelse af spændende og alsidige projekter hos WorkPoint
 
Til vores kunde, WorkPoint A/S i Esbjerg, søger Bloom en dygtig og selvkørende projekt koordinator til at varetage interne og eksterne projekter. WorkPoint er en International IT virksomhed med base i Danmark, der udvikler forretningsløsninger til MS SharePoint. De oplever en stigende succes og vækst -  der er mange projekter i gang, og derfor søger de en projektkoordinator til deres kontor i Esbjerg.

 

Som projektkoordinator hos WorkPoint er du med til at sikre fremdrift af de forskellige projekter og sørge for at alle tråde samles. 

 Eksempler på projekter kan være alt fra leveranceprojekter i samarbejde med partnere, nye Product Management projekter, eksport projekter, In-house implementerings projekter samt diverse projekter med kunder/samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har en bred erfaring indenfor projektkoordinering/ledelse og er vant til at have flere projekter i gang på samme tid.

 
Stillingen refererer til WorkPoints administrations og økonomichef og der vil være en del sparring og samarbejde med andre nøglemedarbejdere, afhængig af projektets type.  
 
Tids- og budgetramme fastlægges ligeledes i samarbejde med administrations og økonomichefen.
 
 
Faglige kvalifikationer
 

Den ideelle kandidat kommer fra en lignende stilling og har erfaring med selv at drive projekter eller har været projektassistent og vil gerne have mere ansvar.  Det er en fordel, hvis du kender til Microsofts organisation, men det er ikke et must, så længe du har erfaring fra IT-branchen.

Det forventes at du har noget forretningsforståelse og forstår vigtigheden af at overholde deadlines. Du skal være god til at følge projekter til dørs og være en god afslutter. Samtidig er det en fordel, hvis du er fleksibel og omstillingsparat, da WorkPoint er en agil organisation og prioriteterne hurtigt kan ændres. 

 

 Det forventes endvidere at du:

 
 • Er struktureret, fleksibel og har et godt overblik
 • Har evne til at få ting gjort og også sætte andre i gang
 •  Har en handelsmæssig baggrund eller relevante kurser - og gerne kendskab til IPMA eller Prince2
 • Behersker både dansk og engelsk på højt niveau samt er en stærk kommunikator
 •  Tænder på selvstændigt at drive processen og føler et stort ansvar i forhold til projekterne
 • Har 4-5 års erfaring fra en lignende stilling i IT branchen
 
 
Personlige egenskaber
 
 
WorkPoints nye projektkoordinator skal være en super dygtig og engageret person der leverer høj kvalitet. Du skal være i stand til at kommunikere klart og tydeligt med mange forskellige interessenter og arbejde målrettet og struktureret. Du skal kunne sige til og fra, være vedholdende og have en god portion gennemslagskraft. Derudover trives du godt i en travl om omskiftelig hverdag og kan lide en frisk og åben dialog. 
 
 
WorkPoint tilbyder
 
 
Spændende opgaver hos et Internationalt IT udviklings hus i vækst. WorkPoint har en flad struktur og der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt sparring med dygtige kolleger. I WorkPoint hersker en god og behagelig omgangstone med humor og indbyrdes respekt. De holder til i et lyst og åbent kontorlandskab med udsigt direkte ud over det smukke Vesterhav - bedre beliggenhed findes ikke.
 
 
Derudover får du: 
 
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksibilitet i hverdagen 
 • Pension og sundhedsforsikring 
 • Lækker frokostordning 
 • Mulighed for deltagelse i relevante kurser mm.

 
Om WorkPoint
 
WorkPoint A/S er en International softwarevirksomhed med base i DK, som kan løse en lang række forretningskritiske udfordringer indenfor projektstyring, kontraktstyring sagsstyring og dokumenthåndtering. Virksomheden stræber mod at give partnere og deres egen organisation de bedste forudsætninger for at lave de bedste løsninger til brugerne. WorkPoint A/S er udråbt til årets ISV Partner 2015 af Microsoft Danmark for udvikling af WorkPoint A/S forretningsløsninger og apps til Office 365. Det er det eneste danske udviklingshus, der er udråbt som en af de 20 mest lovende SharePoint-leverandører 2015 og 2016 i det amerikanske magasin CIOReview.
 
WorkPoint betjener partnere i Danmark, England, Irland, Island, Holland, Sverige og Norge. Virksomheden er i konstant vækst og beskæftiger ca. 25 medarbejdere fordelt på tre adresser i Danmark.
 
 
Læs mere om WorkPoint her: http://workpoint.dk
 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage dit CV og en kort ansøgning fra dig snarest muligt.

Ansøg job
image description
Virksomhed WorkPoint
Kategori Administration
Region Fyn/Sydjylland
Vil du vide mere?
image description
Kristine Heuser
 • +45 3168 6141
 • kh@bloom.dk