International rekruttering

Talentor International

I Bloom er vi udvalgt som dansk partner i det internationale rekrutteringsnetværk Talentor. Talentor har sine rødder i Østrig, men er et globalt netværk med partnere i mere end 30 lande fordelt på 5 kontinenter. For dig som kunde betyder samarbejdet, at din virksomhed kan få ekspertise af vores dygtige lokale Talentor partnere i udlandet, hvis I har behov for at ansætte folk uden for Danmark.

Talentor er specialiseret i rekruttering på mellem- og toplederniveau samt specialister. Med en kombination af lokal tilstedeværelse, international rækkevidde og indgående kendskab til den globale rekrutteringsbranche, er Talentor en værdifuld partner – både for os og dig som kunde. Med samarbejdet styrker vi således vores ekspertise og muligheder for at rekruttere på tværs af landegrænser, samt kan hjælpe internationale virksomheder med deres etablering og tilstedeværelse i Danmark.

Talentors partnere, heriblandt Bloom, er nøje udvalgt efter erfaringsniveau, kvalitet, branchekendskab og netværk på hjemmemarkedet. Der indgås kun samarbejde med én partner i hvert land. Partnerskabet forpligter og det betyder, at alle Talentor partnere mødes til konference på halvårligt basis og deltager i månedlig vidensdeling og sparring.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Besøg også gerne Talentor.com, hvis du vil vide mere om Talentor netværket og lære vores internationale partnere at kende.

International Rekruttering Bloom

Til grønlandske virksomheder

Vores store interesse for grønlandske virksomheder og vores mange års erfaring med rekruttering til Grønland kan sikre din virksomhed de mest egnede kandidater.

Vi har en stor personlig interesse for Grønland og grønlandske virksomheder, og har rekrutteret og headhuntet kandidater til Grønland siden 2010. Vi har derfor erfaring med at finde og tiltrække egnede kandidater til stillinger i Grønland. I 2012 startede Dorte Pape som HR og rekrutteringskonsulent hos Bloom. Hun har tidligere arbejdet som HR chef hos en IT virksomhed i Nuuk, og har derfor stor viden om rekruttering til Grønland, samt personligt kendskab til de mange muligheder grønlandske virksomheder kan tilbyde. Dorte er meget begejstret for Grønland, og det mærker både vores samarbejdspartnere i Nuuk, samt de mange kandidater Dorte taler med i forbindelse med rekruttering til vores samarbejdspartnere.

Vi besøger vores samarbejdspartnere i Nuuk en gang om året, og det ville være en fornøjelse at besøge din virksomhed næste gang.

Kontakt os gerne for et møde i Nuuk, København eller Århus. Du er også velkommen til at kontakte os for information om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med rekruttering eller HR rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: