Datahåndtering

Information om vores behandling af data

Datapolitik

Hos Bloom er behandling af personlig data af allerstørste vigtighed. Vi er yderst omhyggelige med håndtering af data for at sikre vores kunders og kandidaters rettigheder og beskyttelse.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved at lade os håndtere oplysninger om dig og din virksomhed. Vi opbevarer al data i henhold til Persondataforordningen og vi er konstant opmærksomme på dine rettigheder. Vi behandler derfor alle personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Samtidig indsamler vi kun personoplysninger til det angivne og legitime formål og de viderebehandles ikke på en måde, der er uforenelig med disse formål.

For os er det at behandle personlige oplysninger med fortrolighed og sikkerhed helt naturligt, og derfor har vi bl.a. udarbejdet databehandleraftaler med alle vores samarbejdspartnere, lavet fortegnelser over alt vores data, forbedret vores arbejdsgange og sikret, at vi lever op til kravene i den nye persondataforordning.

Som kunde eller kandidat hos Bloom kan du derfor være sikker på, at dine personlige oplysninger er godt beskyttet og bliver behandlet med den fornødne respekt.

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af data, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan læse meget mere om vores håndtering af data her

WordPress Hjælp ydes af WP Assistance ApS.