Outplacement

Outplacement

Det kan være både til de afskedigede medarbejdere og virksomhedens fordel at hjælpe de enkelte til at komme videre i deres karriere via Blooms praktiske karriere- og jobsøgningsrådgivning. De tidligere medarbejdere vil være mere motiverede til at være gode ambassadører for jer, og måske i bedre tider have lyst til at vende tilbage som medarbejdere. Derudover vil virksomheden opnå et godt image både hos de resterende medarbejdere samt blandt kunder og andre relationer.

Gennem mange års erfaring med ansættelsesinterviews og udvælgelse af kandidater, har Bloom en god erfaringsbase at trække på, når vi rådgiver afskedigede medarbejdere.

Vi skræddersyr gerne individuelle rådgivningsforløb for at dække netop den enkeltes behov for konstruktiv og praktisk hjælp og sparring i jobsøgningen, gerne helt frem til ønskejobbet.

Et forløb kan eks. strække sig over 4 uger med fysiske møder, telefon og e-mail hjælp til karriererådgivning, personlighedstest, udarbejdelse af en motiveret ansøgning og et overskueligt CV, brug af eget netværk, registrering i jobdatabaser, gode tips ved jobsamtaler m.v.