Bloom - Rekruttering & Headhunting

Enneagram test

Vi benytter en personlighedstest, den såkaldte Enneagram test, når vi tester vores kandidater. Det er både et test- og udviklingsværktøj. Vi afholder altid grundige feedback samtaler med testpersonen og giver dig som Hiring Manager konstruktiv tilbagemelding om resultatet. Vores holdning er, at en test aldrig blot er en score på et stykke papir, men et dialogværktøj.

Vi tilbyder Enneagram testen som en del af vores rekrutteringsløsning, såfremt du ønsker det. Derudover bruger vi også Enneagrammet til karriererådgivning og skræddersyr testforløb for medarbejdere og ledere. Alle Bloom konsulenter er certificerede og har stor erfaring i brugen af Enneagrammet.

Hvad er Enneagrammet?

• En anerkendt psykologisk metode, der beskriver ni grundlæggende personlighedstyper. Enneagrammet kan spores tilbage til oldtidens Grækenland.

• En dybdegående personbeskrivelse, der kan bruges til at kortlægge en række arbejdsrelevante forhold hos den enkelte medarbejder eller leder – så som motivationsfaktorer, samarbejdsevner og stressmønstre.

• Et godt udgangspunkt for at forbedre kommunikation, samarbejdsrelationer og motivation i virksomheden.