Hjælp til rekruttering fra Bloom

Referencer fra kandidater

Jeg har som led i rekrutteringen til min aktuelle stilling som projektleder i Avaleo haft fornøjelsen af at gennemgå et forløb hos Bloom. I den forbindelse har jeg oplevet Blooms håndtering af forløbet som professionelt, løsningsorienteret og serviceminded. Konsulenten reagerer hurtigt og præcist på eventuelle spørgsmål og udviser en god forståelse for kandidatens position i et sådant forløb. Jeg giver på den baggrund Bloom min varmeste anbefaling.
– Rasmus Wittek-Holmberg

 

Jeg blev overrasket over, hvor svært det er at skrive en god jobansøgning og er taknemmelig over den hjælp, jeg fik af Bloom.
– Henrik Pedersen

 

Efter Blooms rådgivning skal jeg nu til jobsamtaler på over halvdelen af de ansøgninger, jeg har sendt.
– Kai Thusgaard Andersen

 

Efter jeg blev opsagt, har Bloom i en svær tid hjulpet mig til at finde fokus og styrke til at tage næste skridt på karrierestigen. Blooms hjælp til udformning af et stærkt CV har været en uvurderlig hjælp, som jeg kun kan anbefale andre jobsøgende. Enneagramtesten ramte plet på min personlighed – jeg er blevet anderledes bevidst om mine og andre personers stærke og svage sider, og hvordan jeg spiller sammen med andre mennesker, både arbejdsmæssigt og privat.
– Eva Marie Tang Kirk