Rekruttering til Grønland

Grønland

Grønland byder på storslående naturoplevelser og spændende karrieremuligheder

Hos Bloom har vi arbejdet med rekruttering til Grønland i flere år. Vores HR og rekrutteringskonsulent Dorte Pape har været ansat som HR chef i en IT virksomhed i Nuuk i godt 3 år indtil december 2011 og har derfor et rigtig godt kendskab til arbejdsforhold samt det praktiske omkring at flytte til og at bo i Nuuk.

Du er velkommen til at kontakte Dorte for at høre mere om hvordan det er at leve i Nuuk og Grønland, karrieremuligheder, ægtefælle/kærestes jobmuligheder i Nuuk, skoler, pasningsmuligheder, boligforhold m.v.

Dorte kan kontaktes via mail: dp@bloom.dk eller på mobil 31 60 93 65.

 

Grønland tilbyder uforglemmelige oplevelser

At bosætte sig i Grønland er en enestående mulighed for at kombinere et internationalt eventyr med personlig og faglig udvikling. Det er ligeledes en unik oplevelse for en familie med børn, små som store, at få et udlandsophold sammen.

Ud over den storslående natur, vil I opleve en meget venlig, imødekommende og lattermild befolkning, der er gode til at tage imod nye kollegaer og familier.

Grønland er et moderne land, som på de fleste områder er fuldt på højde med andre vestlige lande.

Byen Nuuk består af 16.000 indbyggere, heraf 5.000 danskere og har alle faciliteter som en anden dansk by af lignende størrelse med gode indkøbsmuligheder (der er netop åbnet et stort butikscenter i centrum af Nuuk), restauranter, cafeer samt kulturelle tilbud bl.a. biograf, kunstudstillinger, koncerter og stand-up shows mv. Der er ligeledes busser, der kører rundt i alle områder af Nuuk.

I Grønland bruger man naturen ved at gå på jagt efter rensdyr, sæler, fugle eller ved at fiske torsk, fjeldørreder, laks eller rødfisk. Der er mange der bruger sommeren, hvor det er lyst hele døgnet, på vandet med sejlture ind i fjorden og til indlandsisen. En sejltur byder ofte på store oplevelser, da man kan få mulighed for at sejle tæt på hvalerne eller følge en flok sæler. Endvidere kan man nyde naturen med vandreture i fjeldet.

Nuuk tilbyder mange muligheder for at dyrke sport både sommer og vinter for både voksne og børn. Der er 3 sportshaller, hvor der tilbydes fodbold, håndbold, badminton m.v. samt fitnesscentre og en meget populær svømmehal. Desuden er der golfklub med en 9 hullers golfbane – den sidste græsgolfbane før Nordpolen. Om vinteren er der mulighed for langrend på løjperne samt alpin og snowboard på skilifterne.

 

Karriere i Grønland

En stilling hos en virksomhed i Grønland byder ofte på store faglige og personlige udfordringer samt spændende udviklingsmuligheder. Specialister er meget værdsatte her, og karrieremæssigt er det naturligvis en fordel med et længevarende ophold i udlandet.

Hos Bloom har vi et godt kendskab til virksomhederne i Nuuk og vi har et godt samarbejde med disse. Vi har ansat mange medarbejdere til spændende IT stillinger.

Se under ledige stillinger på www.bloom.dk, hvilke ledige stillinger vi har i øjeblikket. Såfremt du gerne vil arbejde i Grønland og vi ikke p.t. har en stilling, som matcher dine jobønsker, er du velkommen til at kontakte os – og vi vil forsøge at hjælpe dig.

Ved ansættelse hos en virksomhed i Nuuk følger der som regel en fri til- og fratrædelsesrejse med i kontrakten. Virksomheden sørger endvidere for at finde en bolig til den ansatte, og boligen bliver betalt efter de gældende regler. Afhængig af ansættelseskontrakten vil du også oftest have mulighed for en bohaveflytning.

Air Greenland og Icelandair flyver dagligt imellem København og Nuuk.

Vi er behjælpelige med yderligere information omkring skoler, pasningsmuligheder m.v. i Nuuk.

Du har mulighed for at læse mere om Grønland samt se billeder på nedenstående links:

www.greenland.com
http://youtu.be/DdWpppXPpSk