Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

SAP-konsulent til konsulenthus i rivende udvikling

Elsker du at hjælpe organisationer med at automatisere vigtige forretningsprocesser og kunne du tænke dig at arbejde med predictive analytics, AI og Machine Learning inden for SAP?

 

For vores kunde, Turnpikes, søger vi i øjeblikket en IT-konsulent, der skal være en del af deres ekspertteam og have fokus på VIM (Vendor Invoice Management).

Turnpikes er en dansk ekspertvirksomhed med et internationalt DNA. Deres motto er "Enable Smart Decision Making", fordi deres arbejde sikrer, at vidensmedarbejdere altid har adgang til alle vitale informationer og processer, der er afgørende for, at de kan træffe smartere valg i deres daglige arbejdsgang. 

 

Dine opgaver

Som konsulent hos Turnpikes vil du blive specialiseret i VIM. Du vil stå for:

 • udvikling og implementering
 • vedligeholdelse og forbedringer
 • samarbejde og rådgivning af kunder

Sammen med dit team vil du finde den bedste løsning for dine kunder og hjælpe dem med at implementere løsningen samt være deres rådgiver, når de møder udfordringer både på den tekniske og den funktionelle side. Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i kundens situation, så du kan designe den bedste løsning ift. deres specifikke behov.

Som konsulent er det vigtigt at have fokus på de gode kunderelationer, men det daglige arbejde kan udføres fra et af Turnpikes kontorer eller din bopæl.

 

Dine kvalifikationer

 • Minimum 2 til 3 års erhvervserfaring.
 • Uddannelse indenfor IT, Softwareudvikling eller lign. 
 • Erfaring med SAP MM, SAP FI eller SAP ABAP er en fordel.
 • Du kan også have erfaring inden for MachineLearning, AI eller SAP workflow.
 • Vi ser gerne, at du har en logisk tilgang til problemløsning, at du er serviceminded samt har stærke kommunikative evner. 
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med ABAP-programmering og besidder forståelse for den bredere SAP-løsningsstack, såsom Ariba. 

Det er ikke en forudsætning, at du kender til VIM, da du vil blive oplært i det. Det er naturligvis en fordel, hvis du kender til SAP Finans eller en af de andre moduler nævnt ovenfor. Vi ser helst, at du bor i Danmark eller Sverige samt er flydende i engelsk. Kendskab til et skandinavisk sprog (dansk, svensk, norsk eller finsk) er også et stort plus.

 

Turnpikes tilbyder

 • En plads i en international og voksende virksomhed med et fladt hierarki, som gør plads til frihed, innovation samt mulighed for at tage del i beslutningstagningen
 • Spændende internationale virksomhedskunder og din egen kundeportefølje
 • Muligheden for at forme dine daglige opgaver – med fokus på dine interesser og det, du er bedst til
 • En solid bonusplan – vi tør godt sige branchens bedste
 • Nogle af de bedste kollegaer
 • Fleksible arbejdstider og fokus på en god work-life-balance
 • Plads på kontoret i København, Århus eller på hovedkontoret i Støvring uden for Aalborg - med en god frokostplan, kaffe, snacks og godt selskab. 

Du bliver en del af en international virksomhed, der hurtigt vokser og ekspanderer på tværs af grænserne. Turnpikes udvikler sig hele tiden, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på deres rejse, da det stadig er en ung virksomhed. De tilstræber professionalisme men har samtidig et uformelt arbejdsmiljø. Selvom de er en international virksomhed med 8 filialer spredt ud i 6 lande, sørger de for at opretholde et godt fællesskab gennem fede team-events.

 

Om Turnpikes

Turnpikes mission er at levere it-løsninger og services til større virksomheder og deres medarbejdere for at forbedre deres daglige arbejdsopgaver. De er specialiserede i OpenText og deres løsninger; VIM og xECM.

Virksomheden er i hastig vækst er er de sidste par år blevet nomineret til Entrepreneur Of The Year-prisen to gange. I 2020 modtog de tilmed deres første Gazelle-pris lige efter deres 5-års fødselsdag. De vokser nu mere end nogensinde og leder derfor efter flere eksperter til at være med på deres vækstrejse.  

 

Det team du bliver en del af

Turnpikes medarbejdere er deres mest værdifulde aktiver og er den største årsag til deres succes. Hos Turnpikes mener de, at arbejdet skal være meningsfuldt for hvert teammedlem. Derfor er de meget opmærksomme på de personlige egenskaber hos de mennesker, som de ansætter. 

Dine fremtidige kolleger er ærlige, fagligt kompetente og hurtige tænkere, der arbejder professionelt og selvstændigt, såvel som i teams. De sætter en ære i deres arbejde, stræber efter kvalitet og har en ambition om at være de bedste inden for deres felt. Derfor forventer de, at du har lignende værdier. Deres dyder er ærlighed, lighed, engagement, ydmyghed, mennesker, innovation, integritet og tillid. 

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så send dit CV hurtigst muligt, da vi hos Bloom vurderer ansøgninger fra dag til dag. Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Freya Sofie Ø. Olesen på fso@bloom.dk eller telefon +45 53 86 13 00.

Apply job
image description
Company Turnpikes
Category IT & Teknik
Location Danmark
Want to learn more?
image description
Freya Sofie Østergaard Olesen
 • +45 5386 1300
 • fso@bloom.dk