Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Cryptomathic – Teknisk Konsulent

Spændende stilling i nyoprettet team, som varetager Cryptomathics Managed PKI

 

Cryptomathic søger en Teknisk Konsulent til et nyoprettet team, der står for driften af en managed service på Linux, som hostes i et tredjeparts datacenter.

Der er tale om Cryptomathics løsning til digitale signaturer, Cryptomathic Signer, som giver banker og offentlige institutioner mulighed for at tilbyde kunder og klienter en sikker og brugervenlig digital signaturservice.

 

Som Teknisk Konsulent opsætter og vedligeholder du services for internationale kunder. Du konfigurerer Linux servere og står for monitorering og vulnerability management. I samarbejde med salgsteamet onboarder du nye kunder og håndterer supporthenvendelser, men derudover vil der ikke være direkte kundekontakt (ingen 1st line support), idet arbejdet primært består i at varetage den bagvedliggende drift i samarbejde med hostingleverandøren.

Der er tale om opgaver på et højt teknisk niveau, og der vil være en længere periode, hvor du skal bruge tid på at lære og sætte dig ind i komplekse systemer – det er vigtigt at du har lyst til at give dig i kast med dette. Området managed services forventes at vokse i de kommende år, og du vil naturligt komme til at præge udviklingen, bl.a. ved at videreudvikle og forbedre nuværende processer. Der vil således være rig mulighed for at få indflydelse på dine og teamets fremtidige arbejdsopgaver. 

 

Din faglige profil

Du har en relevant IT-uddannelse, gerne på bachelorniveau. Måske er du nyuddannet eller har nogle års erfaring, men frem for alt har du teknisk flair og lyst til at lære nyt. Du har mod på at sætte dig ind i komplekse løsninger og har et godt kendskab til generel IT-infrastruktur som Windows, netværk, firewall, SSL mv. Du er fortrolig med Linux og har også gerne kendskab til Windows. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Derudover er det et plus, hvis du har erfaring indenfor:

  • IT-sikkerhed
  • PKI
  • Incident Management og Change Management

 

Din personlige profil

Som person er du imødekommende og har et godt humør.

Du arbejder struktureret og motiveres af at lære nye færdigheder, og du har lyst til at udvikle og forbedre eksisterende processer. Du kan se dig selv som en del af et ungt team, hvor engagement, arbejdsglæde og humor er nøgleord.

 

Om Cryptomathic

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer.  

Faglig passion, hjælpsomhed og imødekommenhed er kerneværdier hos Cryptomathic. Der tages godt imod alle nye medarbejdere med et tilpasset introforløb til både team og virksomhed. Du tilbydes diverse goder som frokostordning, faglige grupper, massage, hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Virksomheden holder til i lyse, nyrenoverede lokaler i hjertet af Aarhus, og der tilbydes parkeringsplads i midtbyen.

 

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 55 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 75 medarbejdere ansat i Cryptomathic.

​​Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com 

 

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

 

 

 

 

 

Apply job
image description
Company Cryptomathic
Category IT & Teknik
Location Midtjylland
Want to learn more?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk