Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Fullstack udvikler til opbygning af Core Enterprise Applikation

Brænder du for at være en del af et agilt team der arbejder i et start-up lignende miljø med højt fagligt niveau? Vil du være en del af det projekt som er højst prioriteret på topledelsens agenda hos DFD, så læs med her.


Til vores kunde De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger vi en ambitiøs fullstack udvikler, der er klar til at spille en central rolle i udviklingen af deres nye Core Enterprise Applikation. Du vil blive en del af et stærkt udviklingsteam i en af Danmarks førende servicevirksomheder. 

En teknologisk hverdag i et agilt miljø 
Udviklingsteamet hos DFD benytter nye teknologier og udviklingsmetoder, og du kommer derfor bl.a. til at arbejde med: Spring Boot, Spring Data Rest, Spring Security, Maven, Hibernate, Mysql, Docker, Liquibase - og naturligvis Java og Git. På frontend teknologisiden benytter de bl.a. Angular, JavaScript, TypeScript og SCSS. 
Teamet arbejder agilt med scrum og continous delivery, og de justerer og tilpasser kontinuerligt deres løsninger til forretningens behov og markedets trends. Det er derfor essentielt, at du er fleksibel og trives under forandringer. 

DFD vil være branchens førende 
Hos DFD har de ét klart mål: at være branchens fortrukne samarbejdspartner og én af vejene dertil er udviklingen af deres kunderettet IT-platform. Virksomheden er en landsdækkende koncern med et datterselskab i Sverige og dermed i alt ca. 2.000 ansatte samt en omsætning på ca. 1.4 mia. kroner, og de har fortsat ambitioner om at vokse og udvikle sig. 

Du vil derfor træde ind i en virksomhed med masser af energi, gå på mod og vilje til at drive forretningen fremad. De vil være de bedste, og IT-udvikling er en af deres vigtigste strategiske veje dertil! Det er vigtigt for DFD, at du er ambitiøs, løsningsorienteret og klar til at blive en del af et team, som skal skabe brugerorienterede værktøjer, der sikrer, at kunderne vælger DFD frem for konkurrenter. 
 

Din nye hverdag bliver i IT-afdelingen på hovedkontoret i Smørum 
IT-afdelingen består i dag af ca. 30 medarbejdere og er fordelt mellem IT-drift og IT-udvikling. Du vil være en del af udviklingsteamet med ca. 15 kollegaer, der har et godt samarbejde og er vellidt i resten af organisationen. Sammen med udviklingsteamet vil du have indflydelse på opbygning af infrastrukturen og på de teknologier, der skal benyttes til udvikling af den nye Java platform.

Forventninger til dig

  • Du har minimum 2 års erfaring som Java udvikler eller som fullstack udvikler 
  • Det er en stor fordel, at du kender til nogle af de ovenfor nævnte teknologier eks. Spring Boot, Maven osv
  • Du har god erfaring med SQL
  • Du skal brænde for at lære nyt om udvikling og nye teknologier 
  • Du skal ville arbejde sammen med nogle fremragende udviklere 
  • Du er ihærdig, metodisk og analytisk 
  • Du er en teamspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt 


Hvad du kan forvente

DFD lægger stor vægt på inddragelse og medindflydelse. Det er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i deres kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Det er derfor vigtigt, at du ikke er bange for at modtage eller give konstruktiv feedback eller samarbejde på tværs af funktionen - teamet hjælper hele tiden hinanden til at blive bedre.
Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt faglig og personlig udvikling. 

 

Mere information om DFD

DFD er en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. De leverer skræddersyede og fleksible løsninger bestående af udlejning, vask, vedligeholdelse og logistik af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher. DFD har afdelinger fordelt i hele Danmark og hele Sverige og er en koncern med ca. 2.000 medarbejdere. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst. 

Læs venligst mere på www.dfd.dk

 

Interesseret?

Da vi hos Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt - klik blot på 'Ansøg job' øverst til højre i annoncen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller telefon 
2086 0865. 

Apply job
image description
Company DFD
Category IT & Teknik
Location StorKøbenhavn
Want to learn more?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk