Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Hardware Servicetekniker

Vil du have en selvstændig og afvekslende hverdag, hvor du i dit arbejde med hardware løser opgaver for en bred vifte af kunder?

For Curvature søger Bloom en hardware Servicetekniker, der skal være med til at servicere og drifte deres alsidige portefølje af kunder. Som Hardware Servicetekniker på Curvatures kontor i  Glostrup, bliver du en del af et team, der arbejder med alt lige fra flytning af datacentre for nogle af landets største virksomheder, til servicering og drift af hardware for mindre kunder. Dit arbejde veksler mellem opgaver på kontoret og servicering af hardware/projektarbejde ude i marken hos kunderne.

Curvature - global markedsleder med lokale rødder

Curvature er i dag den globale leder indenfor uafhængig, multi-vendor support og pre-owned netværks- og data center udstyr. Den danske del af organisationen har eksisteret siden 1984 og blev i 2014 opkøbt af Curvature; det giver deres kunder en lokal forankret samarbejdspartner med et globalt udsyn.

Dine daglige opgaver

Som Hardware Servicetekniker bruger du en stor del af din tid ude hos kunderne, hvor du eksempelvis skal installere og konfigurere hardware komponenter eller udbedre en fejlmelding. Derudover, deltager du også i projekter der kan variere i størrelse; alt lige fra en mindre serverudskiftning til flytning af et helt datacenter. Desuden bruger du din viden til at assistere salget, når det er behov for dette. Sidst men ikke mindst, sørger du for at dokumentere dit arbejde, så resten af organisationen løbende kan få indblik i hvad status er på kunden eller projektet. Da en stor del af Curvatures kunder har en 24/7/365 aftale, vil du også blive en del af en vagtturnus.
 

God kommunikator med solid hardware erfaring

Der er tale om et meget selvstændigt job, hvor du selv og i samarbejde med dine kollegaer, planlægger og prioriterer de opgaver der ligger i pipeline. Ved siden af dette, kommer der løbende ad-hoc opgaver ind fra kunderne, hvor gældende SLA skal overholdes. 

Af den grund skal du fra tidligere, være vant til at have en selvstændig rolle og let kunne arbejde med en høj grad af frihed under ansvar. Samtidigt er det vigtigt, at du er en god kommunikator der kan vejlede kunderne – enten via telefonen eller når du er on-site.

Curvatures kunder har hardware-løsninger der spænder meget bredt i både omfang, kompleksitet og alder. Derfor er det vigtigt at du har en omfangsrig viden om hardware, der ikke kun begrænser sig til enkelte mærker og producenter. Derudover skal du også besidde en naturlig faglig nysgerrighed, i en organisation der løbende udvikler sig og som arbejder med de nyeste løsninger på markedet.
 

Faglige kvalifikationer

Det der vægter højest i denne rolle, er din solide erfaring med hardware. En uddannelse som datatekniker eller lignende er et godt udgangspunkt, men det er ikke et krav. Dog er det vigtigt, at du er certificeret i og har arbejdet med ITIL (eksempelvis V3 Foundation).

Ift. dine tekniske kompetencer skal du have erfaring med:

  • Dell, HP, IBM og EMC servere og storage devices
  • Cisco og HP netværk
  • Tape Libraries
  • Eventuelt systemkendskab til IBM Server Storage Enterprise 
  • Gerne erfaring med Sun, Nettap, Hitachi, Fujitsu

Listen med hardware som du vil komme i berøring med, begrænser sig ikke til ovenstående, så jo bredere erfaring du har, jo bedre. Sidst men ikke mindst skal du have kørekort B og kunne sikkerhedsgodkendes.
 

Curvature: En strategisk partner for mere end 15.000 organisationer globalt.

Curvature er specialiseret i at levere 24/7 global teknisk support, avanceret hardware udskiftning og komplet lifecycle management for netværks- og data center udstyr på lokationer i Nordamerika, Europa og Asien. Du kan læse mere om Curvature her.

 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist, Robert Steffensen på rks@bloom.dk eller tlf. 53629300.

Apply job
image description
Company Curvature
Category IT & Teknik
Location StorKøbenhavn
Want to learn more?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk