Positions

Here you will find the positions we are announcing right now.

Erfaren økonomichef

til veldrevet og central økonomifunktion i DGI

 

På vegne af vores kunde DGI – en velkendt NGO, søger vi en kompetent og erfaren Økonomichef, der kan varetage ledelsen af en stor økonomifunktion. Du leder DGI Økonomi så effektivt, at teamet er parat til at håndtere alle daglige opgaver. Desuden har du et udsyn og en eksekveringsevne, der sikrer opnåelse af nye mål til understøttelse af forretningen.
 
Som leder af afdelingen har du ansvaret for at bibeholde det gode arbejdsklima og sørge for at medarbejderne hver især og som et hold føler sig motiveret til at yde en god indsats hver dag. Du er en engageret og motiverende leder med et stort drive, og du forstår at udfordre og motivere erfarne 
specialister.

DGI er en idrætsorganisation med mere end 1,6 mio. idrætsaktive. DGI arbejder målrettet med at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Det gør DGI, fordi de tror på glæden ved idræt og på styrken i fællesskabet. De hjælper mere end 6.300 foreninger og tæt på 100.000 frivillige ledere, trænere og instruktører med at gøre en forskel for samfundet, for idrætten og for den enkelte. Hos DGI er det deres primære opgave at få flere aktive idrætsudøvere, flere medlemmer og flere frivillige i foreningerne. 

DGI Økonomi består af 17 medarbejdere som løser opgaverne i overensstemmelse med gældende lovgivning i 16 juridiske enheder herunder DGI samt 13 af DGI’s landsdelsforeninger. Økonomifunktionen er en del af en større enhed på ca. 50 medarbejdere, bestående af IT, Jura og Centralt Forenings Register. Du refererer til IT-chefen og deltager i ledelsesteamet i denne enhed.

 

Dine ansvarsområder

Sammen med dit team sørger du for, at DGI Økonomi håndterer alle regnskabsmæssige opgaver såsom daglig bogholderi, perioderegnskaber, årsrapporter, budgettering, projektregnskaber, løn og likviditetsstyring for landsdels- og landsplansniveau.

Du er ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af materiale til brug for 

  • Organisationsbudget, regnskab og årsrapporter.
  • Vejledning, controlling og bistand ved budgetopfølgning.
  • Relevante nøgletal og rapporter samt ad hoc analyser
  • Ledelsesinformation til bestyrelser og ledelser i DGI’s 13 landsdelsforeninger.
  • Sikre et økonomisk og finansielt beslutningsgrundlag for DGI’s ledelse
  • Systemansvarlig for Dynamics AX m.fl. 
  • Kontakt til revisor, bank m.v.

 

Hvem er du?

Udover en relevant videregående økonomisk uddannelse, såsom HD i Regnskab, cand.merc.aud eller tilsvarende, har du solid erfaring som regnskabs- eller økonomichef med håndtering af mange enheder i det offentlige eller datterselskaber i private virksomheder.

Du er selvkørende, er vant til at holde mange bolde i luften, og begår dig naturligt på alle niveauer i en virksomhed. Desuden lægger vi vægt på, at du er vant til at håndtere mange stakeholders og er virkelig serviceminded samt kan prioritere blandt de mange behov og spørgsmål fra organisationen.

Som leder har du empati, gennemslagskraft og kan sammenbinde det strategiske perspektiv med dagligdagens handlinger. Du arbejder struktureret, har overblik og kan se sammenhænge, samtidig med at du evner at lytte til og anvende andres viden. 

Du har erfaring fra og/eller har stor passion for at arbejde i en organisation med frivillige, folkevalgte og en politisk ledelse. Det vil være et stort plus, hvis du har et godt kendskab til foreningslivet.

Du kan se sig selv arbejde ud fra DGI's brandværdier: Gejst, målrettethed, styrke og samfundssind.

 

DGI tilbyder

DGI lægger stor vægt på at tiltrække og fastholde den rigtige person, og du tilbydes gode personaleforhold og udviklingsmuligheder. Du får frihed under ansvar i en spændende non-profit organisation med mange udfordringer og en anerkendende, fri og ligetil omgangsform blandt dygtige kolleger. Her er ligeledes et godt sammenhold, hvilket styrkes af mange sociale arrangementer på tværs af organisationen samt ugentlig fælles motion.

Dagligt arbejdssted er DGI's landskontor beliggende i naturskønne omgivelser i Vingsted ved Vejle. 

 
Bloom varetager rekrutteringsprocessen for DGI. Vi afholder løbende interviews, så søg gerne stillingen i dag ved at trykke "Søg job" - du uploader blot din ansøgning og dit CV. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

 

 

 

Apply job
image description
Company
Category Ledelse
Location Midtjylland
Want to learn more?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk