alt

Vi udvider teamet – velkommen til 5 nye kollegaer i Bloom

Bloom-familien vokser, og i første kvartal af 2018 har vi budt velkommen til en række nye medarbejdere i både Aarhus og København.

På teamet i Aarhus kan vi præsentere researcher Sascha Boye Andersen, der har erfaring i rådgivning og vejledning indenfor IT-løsninger og systemer. I samme team er Jeanne Graversen blevet ansat som senior konsulent. Hun har mange års erfaring indenfor rekruttering og headhunting af IT-profiler. Vi er sikre på, at de begge vil bidrage til værdiskabelse i Bloom, og vi glæder os til et godt samarbejde på Aarhus-kontoret til gavn for vores jyske kunder.

På kontoret i København introducerer vi Robert Steffensen, der med sin erfaring i salg af rekrutteringsløsninger indenfor it, er blevet ansat som IT Recruitment Specialist. Samtidig styrker vi teamet med Kristian Hasselbalch, der med sin baggrund indenfor research og kommunikation er vores nye researcher og GDPR projektleder. Endeligt er Sandra Krossdal Bøg blevet ansat som kommunikationsmedarbejder. Hun er i gang med sin bachelor i interkulturel markedskommunikation på CBS, der afsluttes til sommer.

Vi er meget glade for at kunne styrke vores teams med nye kompetente kollegaer, og det er en fornøjelse at byde velkommen til alle fem!