alt

Sara Juhl var dagens oplægsholder på netværksmøde for Kvinder og IT-ledelse

Blooms direktør, Sara Juhl, var tirsdag d. 12. juni inviteret til at holde oplæg om karrierepleje for medlemmer af Dansk ITs netværk, Kvinder og IT-ledelse. På mødet fortalte Sara om, hvordan man plejer sin karriere og gør sig synlig. Med sine egne erfaringer i Bloom og brede viden om arbejdsmarkedet især inden for IT, gav Sara relevant input om, hvordan man gør opmærksom på sig selv og fremstår interessant. Det involverer bl.a., hvordan man agerer på LinkedIn, herunder hvad man kan gøre for at være tiltrækkende og, hvad headhuntere kigger efter i et CV.

Med sine mange års professionelle erfaring med karriererådgivning, satte Sara også fokus på, at for at pleje sin karriere er det vigtigt at overveje, hvilke mål og drømme man har, hvordan man motiveres og, hvordan man kan udnytte sit fulde potentiale. Der blev endvidere sat fokus på networking og, hvordan opbygning af et stærkt netværk kan være med til at skabe synlighed overfor beslutningstagere, både internt og eksternt.

Netværket holder 6 årlige møder og består af kvinder, der arbejder med ledelse inden for IT. På møderne lægges der vægt på at udveksle viden og erfaring til gavn for den enkelte deltager og dennes virksomhed. Sara Juhl har tidligere været en del af netværket og det var derfor en stor glæde at være inviteret som oplægsholder på netværkets møde.